LA CUINA DEL KURSAAL
Des de la seva obertura fa 16 anys el Kursaal ha tingut una oferta gastronòmica molt dinàmica, amb l’actual renovació de l’establiment hem reforçat les exitoses fòrmules de menú dels migdies i hem adaptat l’oferta nocturna als nous temps, amb una proposta de carta amb plats a compartir i un menú de tapes.Els migdies laborables disposem d’un menú diari per 17,90 € amb molts suggeriments que permeten, si es vol gaudir dels millors plats de la carta del Kursaal només amb un petit suplement.Els migdies dels festius disposem d’un menú de l’arròs per 26,50 € que et permet assaborir un dels nostres arrossos després d’un bon picapica d’entrants, si sou de primers i segons, disposareu d’un menú més clàssic, el menú Kursaal, també per 26,50 € beguda a part.Si ens demaneu quin és el plat que cal provar, us recomanem que tasteu la nostra brandada de bacallà, és tot un simbol de la tradició de la cuina de secà i del patrimoni del cuiner Ignasi Domènech, la nostra brandada no porta ni crema de llet, ni patata, únicament bacallà, oli i all emulsionats i gratinats amb un toc de mel.Els arrossos són un dels plats estrella del Kursaal i els trobareu en tots els nostres menús de migdia, sempre com a plat principal, de peix, mixtes, de muntanya, caldós, quin serà el vostre preferit?Si veniu en parella, cada mes una nova proposta per a vosaltres, un menú format per 5 entrants amb format picapica i uns segons a escollir (carn, peix o arròs) amb les postres i una ampolla de vi de qualitat per 72 € la parella.Per a grups i celebracions disposem d’espais privats i de menús especials.