[rev_slider kursaal]
LA CUINA DEL KURSAAL

L’oferta gastronòmica és molt dinàmica al Kursaal, es renova contínuament, els productes de temporada i les novetats del “mercat” fan que cada mes hi hagi canvis.
Amb tot, la nostra clientela fidel ens demana que molts plats es mantinguin a la carta. Com és el cas del timbal de brandada de bacallà, les patates Kursaal, el pop a la brasa, els espaguetis negres amb all i bitxo…

La nostra carta està presentada com un gran menú de 25 € que anomenem Menú Kursaal, que et permet gaudir d’un entrant, un plat principal i unes postres.

El menú es complementa amb diferents plats més selectes que es poden incorporar al menú amb petits suplements en el preu.

També disposem d’un menú on l’arròs n’és el protagonista, el comencem amb un aperitiu molt “vermutero” i el culminem a una bona tria d’arrossos a escollir, incloent-hi les postres també per 25 €.

Si veniu en parella, tenim el vostre menú, uns entrants de sobretaula que renovem cada mes, una selecció dels nostres plats principals amb les postres i una ampolla de vi d’un celler recomanat tot per 69 € per parella, no us perdeu el de la temporada de la carxofa! Ni la del bacallà!

Els dies feiners al migdia disposem d’un menú del dia per 16,50 €.

Per a grups i celebracions disposem de menús especials.

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!