MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-17,50€

 

ENTRANTS
  • Amanida amb dauets d´albergínia i encenalls de brie
  • Fideus Yakisoba amb verduretes i gambes (+2€)
  • Espinacs a la catalana amb beixamel i formatge
  • Patates Kursaal amb ous i cansalada cruixent
  • Crema del dia
PLATS PRINCIPALS
  • Terrina de cruixent de peu de porc amb allioli
  • Mandonguilles amb sípia
  • Entrecotet de vedella a la planxa amb guarnició (+3€)
  • Bacallà al forn amb pebrots del piquillo
  • Corball a l´allada (+3€)
  • Arròs del dia (+3€)
 
POSTRES I UNA BEGUDA
  • Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
  • Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo

PER PICAR

PER PICAR

  • Croquetes casolanes de pernil ibèric 9.00€
  • Brotxetes de llagostí amb kimchée. 9.50€
  • Brandada de bacallà a la mel 9.50€
  • Foie micuit amb torradetes 14,90€
  • Pernil Ibèric tallat a mà (80 GRAMS) 17,90€
  • Coca de Folgueroles amb tomàquet 3.15€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

MENÚ KURSAAL - 26.50€

Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 26.50€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA

 

ENTRANTS

  • Amanida verda amb fruita seca i formatge de cabra 10.25€ 
  • Crema de carxofes amb crostons de pa i xips de carxofes 10.25€ 
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 10.25€ 
  • Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 10.25€ 
  • Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 10.25€ 
  • Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 10.25€ 

ENTRANTS AMB SUPLEMENT +3

  • Amanida amb bacallà esqueixat amb olivada i tomàquet confitat 13.50€ 
  • Canelo gegant de rostit amb crema de bolets 13.50€ 

PLATS PRINCIPALS

  • Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13.90€ 
  • Arròs mixte del senyoret| mínim 2 persones 13.90€ 
  • Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 13.90€ 
  • Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 13.90€ 
  • Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 13.90€ 
  • Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa antiga 13.90€ 
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 13.90€ 

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3

  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 pers. 17.50€ 
  • Bacallà amb crema de calçots 17.50€ 
  • Tataki de tonyina vermella amb soja 17.50€ 
  • Arròs de bacallà, calçots, bolets i romesco | mínim 2 pers. 17.50€ 
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 17.50€ 
  • Tallata de vedella amb oli de romaní 17.50€ 

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6

  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 21,50€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10%
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer al moment de prendre-us nota

 

 

 

MENÚ PARELLA - 72€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

  • Amanida amb bacallà esqueixat amb olivada i tomàquet confitat
  • Timbal de brandada i làmines de patata
  • Caneló de calçots amb salsa de pebrots del piquillo
  • Tempura de calçots amb romesco
  • Bunyols de bacallà amb allioli d’ all negre

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • Calamarsets a la planxa
  • Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica amb cheddar i ceba cruixent
  • Melós de Porc de Palou cuit a baixa temperatura amb salsa de taronja i mostassa
  • Bacallà amb crema de calçots
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura
  • Arròs del Senyoret (mín. 2 per.)
  • Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (mín. 2 per.)
  • Arròs de bacallà, calçots, bolets i romesco (mín. 2 per.)(+4€)
  • Tataki de tonyina vermella (+4€)
  • Tallata de vedella amb oli de romaní(+4€)
  • Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 per) (+4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

  • Hito CEPA 21 D.O. Ribera de Duero
  • Polvorete Emilio Moro. Godello D.O. Bierzo

72€ PARELLA

VERMUT ARRÒS: - 26.50€

VERMUT DE SOBRETAULA

Patates cruixents amb kimchée
Variat d´olives
Brandada de bacallà a la mel
Croquetes de pernil ibèric
Gyozas de gambes i verduretes amb salsa ponzu

SEGONS A ESOLLIR

  • Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
  • Arròs del senyoret (mínim 2 p.)
  • Fideuà amb sípia i navalles (mín. 2 p.)
  • Arròs de bacallà, calçots, bolets i romesco(mín. 2 p.) (+ 4€)
  • Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

Demana per les nostres Sangries!

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 14,90€
  • EXIBIS CAN SERRA 17,90€
  • MES QUE PARAULES 17,90€
  • ABADAL MATI 17,90€
  • SOLERGIBERT RVA 19,50€
  • COLLBAIX LA LLOBETA 21,00€
  • BERNAT OLLER 21,00€
  • Càndia Oller del Mas 25.00€
  • MATACANS SOLERGIBERT 28.90€
  • ABADAL 3.9 29,50€
  • COLLBAIX SINGULAR 35,00€
  • ARNAU OLLER 35,00€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 15,90€
  • ABADAL ROSAT 16,50€
  • CALA MAR MOUSTILLANT ROSAT GRAMONA 15.90€
  • JAN ROSÉ D.O. COSTERS DE SEGRE 15.90€
VINS BLANCS
  • ABADAL PICAPOLL 17,90€
  • Les Parcel·les.Oller del Mas 19.00€
  • SOLERGIBERT MACABEU VINYES VELLES 21.50€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX  25,90€
  • VALENTINA D´EXIBIS 26.50€

————————-

VINS BLANCS

  • PERELADA CIGONYES D.O. EMPORDÀ 16,90€
  • LEGARIS D.O. RUEDA 16,90€
  • MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 16.50€
  • Polvorete Godello D.O. Bierzo 17,50€
  • GESSAMÍ GRAMONA D.O. PENEDÈS  17,90€
  • CAN SUMOI GARNATXA BLANCA D.O. PENEDÈS  17,90€
  • GRAMONA FA CALOR D.O. PENEDÈS 17,90€
  • GRES XAREL·LO ÀNIMA MUNDI D.O. PENEDÈS 19.00€
  • JEAN LEON CHARDONNAY D.O. PENEDÈS 21,00€
  • MARKUS MOLITOR RIESLING D.O. MOSEL  19,90€
  • LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORAT 27’50€
VINS NEGRES
  • SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 16,90€
  • EL PISPA D.O. MONTSANT  16,90€
  • PERELADA CIGONYES D.O. EMPORDÀ 16,90€
  • JEAN LEON PETIT VERDOT D.O. PENEDÈS  19,50€
  • Hito Cepa 21 D.O. Ribera de Duero 19,50€
  • MARQUES DEL ATRIO RESERVA D.O.Q RIOJA 19,90€
  • Matsu. El Recio D.O. TORO 19.90€
  • VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 21.00€
  • EOS SYRAH LOXAREL D.O. PENEDÈS 21.90€
  • AN-2 ÀNIMA NEGRA ILLES BALEARS 24.50€
  • FINCA MALAVEÏNA D.O. EMPORDÀ 29.00€
  • ATALAYA VALTRAVIESO RESERVA RIBERA DE DUERO 33,00€
  • Malleolus Emilio Moro D.O. Ribera de Duero 39.00€
  • LO GRAU DE L´INQUISIDOR. SIRAH D.O. TERRA ALTA 42.00€
  • VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 59,00€
ESCUMOSOS
  • GIBERT BRUT D.O. CAVA 15.90€
  • ORIGEN VALLFORMOSA BRUT NATURE 16,50€
  • PERELADA STARS BRUT NATURE 16,90€
  • AT ROCA BRUT RESERVA 18,90€
  • Blanc de Blancs Raventós i blanc 18.90€
  • ROVELLATS ORIGINAL BRUT NATURE GRAN RESERVA 21.00€
  • LOXAREL GARNATXA CLÀSSIC PENEDÈS 23.00€
  • DE NIT RAVENTÓS I BLANC 25,00€
  • GRAMONA IMPERIAL  27,50€
  • ARS COLLECTA BLANC NOIRS 24,90€
  • LEOPARDI LLOPART GRAN RESERVA 31.90€

POSTRES

 

  • BROWNIE DE XOCOLATA AMB GELAT DE AVELLANES
    INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • RAVIOLES CRUIXENTS DE XOCOLATA, MASCARPONE I CREMA INGLESA
    INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • TRUFES ARTESANES
    INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • SORBET DE POMA VERDA
    INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • PASTIS DE FORMATGE AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS
    INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS. 5,50€
  • CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA
    INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS
    +2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
  • COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE IOGURT I FRUITS DEL BOSC
    +2 € AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

EXPERIÈNCIES KURSAAL

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!