MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-17,50€
ENTRANTS
- Amanida amb quinoa, fruita seca i vinagreta de menta
- Crema del dia
- Canelons de calçots amb salseta d escalivada (+2€)
- Brandada de bacallà amb torradetes
- Carpaccio de vedella amb parmesà
PLATS PRINCIPALS
- Bacallà al forn amb mango i ceba confitada
- Melós de porc amb salsa tomkatsu
- Salmó a la planxa amb cruixent d olives negres, tomàquet i alfàbrega (+3€)
- Cuixa de pollastre amb cremeta de mostassa i taronja
- Magret d ànec amb compota de poma I tamarindo (+3€)
- Arròs del dia (+3€)
POSTRES I UNA BEGUDA
- Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
- Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo
PER PICAR
PER PICAR
- Croquetes casolanes de pernil ibèric 9.00€
- Brotxetes de llagostí amb kimchée. 9.50€
- Brandada de bacallà a la mel 9.50€
- Foie micuit amb torradetes 14,90€
- Pernil Ibèric tallat a mà (80 GRAMS) 17,90€
- Coca de Folgueroles amb tomàquet 3.15€
*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
MENÚ KURSAAL - 26.50€
Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 26.50€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA
ENTRANTS
- Amanida verda amb fruita seca i formatge de cabra 10.25€
- Crema de carxofes amb crostons de pa i xips de carxofes 10.25€
- Carpaccio de vedella amb parmesà 10.25€
- Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 10.25€
- Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 10.25€
- Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 10.25€
ENTRANTS AMB SUPLEMENT +3
- Amanida amb bacallà esqueixat amb olivada i tomàquet confitat 13.50€
- Canelo gegant de rostit amb crema de bolets 13.50€
PLATS PRINCIPALS
- Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13.90€
- Arròs mixte del senyoret| mínim 2 persones 13.90€
- Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 13.90€
- Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 13.90€
- Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 13.90€
- Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa antiga 13.90€
- Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 13.90€
PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3
- Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 pers. 17.50€
- Bacallà amb crema de calçots 17.50€
- Tataki de tonyina vermella amb soja 17.50€
- Arròs de bacallà, calçots, bolets i romesco | mínim 2 pers. 17.50€
- Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 17.50€
- Tallata de vedella amb oli de romaní 17.50€
PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6
- Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 21,50€
*Preus per plat fora de menú. IVA i 10%
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer al moment de prendre-us nota
MENÚ PARELLA - 72€
ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR
- Amanida amb bacallà esqueixat amb olivada i tomàquet confitat
- Timbal de brandada i làmines de patata
- Caneló de calçots amb salsa de pebrots del piquillo
- Tempura de calçots amb romesco
- Bunyols de bacallà amb allioli d’ all negre
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
- Calamarsets a la planxa
- Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica amb cheddar i ceba cruixent
- Melós de Porc de Palou cuit a baixa temperatura amb salsa de taronja i mostassa
- Bacallà amb crema de calçots
- Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura
- Arròs del Senyoret (mín. 2 per.)
- Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (mín. 2 per.)
- Arròs de bacallà, calçots, bolets i romesco (mín. 2 per.)(+4€)
- Tataki de tonyina vermella (+4€)
- Tallata de vedella amb oli de romaní(+4€)
- Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 per) (+4€)
POSTRES A ESCOLLIR
UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR
- Hito CEPA 21 D.O. Ribera de Duero
- Polvorete Emilio Moro. Godello D.O. Bierzo
72€ PARELLA
VERMUT ARRÒS: - 26.50€
VERMUT DE SOBRETAULA
Patates cruixents amb kimchée
Variat d´olives
Brandada de bacallà a la mel
Croquetes de pernil ibèric
Gyozas de gambes i verduretes amb salsa ponzu
SEGONS A ESOLLIR
- Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
- Arròs del senyoret (mínim 2 p.)
- Fideuà amb sípia i navalles (mín. 2 p.)
- Arròs de bacallà, calçots, bolets i romesco(mín. 2 p.) (+ 4€)
- Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)
POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA
Demana per les nostres Sangries!
VINS
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA
VINS DEL BAGES
VINS NEGRES
- CAPRICI ARTIUM 14,90€
- EXIBIS CAN SERRA 17,90€
- MES QUE PARAULES 17,90€
- ABADAL MATIS 17,90€
- SOLERGIBERT RVA 19,50€
- COLLBAIX LA LLOBETA 21,00€
- BERNAT OLLER 21,00€
- PEDRUSCALL 21.00€
- Càndia Oller del Mas 25.00€
- MATACANS SOLERGIBERT 28.90€
- ABADAL 3.9 29,50€
- COLLBAIX SINGULAR 35,00€
- ARNAU OLLER 35,00€
VINS ROSATS
- MERLOT GRAU 15,90€
- ABADAL ROSAT 16,50€
- JAN ROSÉ D.O. COSTERS DE SEGRE 19.50€
VINS BLANCS
- ARTIUM PICAPOLL 16.50€
- ABADAL PICAPOLL 17,90€
- Les Parcel·les.Oller del Mas 17.50€
- SOLERGIBERT MACABEU VINYES VELLES 21.50€
- RAW PICAPOLL COLLBAIX 25,90€
- VALENTINA D´EXIBIS 26.50€
————————-
VINS BLANCS
- PERELADA CIGONYES D.O. EMPORDÀ 16,90€
- LEGARIS D.O. RUEDA 16,90€
- MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 16.50€
- Polvorete Godello D.O. Bierzo 17,50€
- GESSAMÍ GRAMONA D.O. PENEDÈS 17,90€
- CAN SUMOI GARNATXA BLANCA D.O. PENEDÈS 17,90€
- GRAMONA FA CALOR D.O. PENEDÈS 17,90€
- GRES XAREL·LO ÀNIMA MUNDI D.O. PENEDÈS 19.00€
- JEAN LEON CHARDONNAY D.O. PENEDÈS 21,00€
- LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORAT 27’50€
VINS NEGRES
- SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 16,90€
- SILEO D.O. MONTSANT 19,00€
- PERELADA CIGONYES D.O. EMPORDÀ 16,90€
- JEAN LEON PETIT VERDOT D.O. PENEDÈS 19,50€
- Hito Cepa 21 D.O. Ribera de Duero 19,50€
- MARQUES DEL ATRIO RESERVA D.O.Q RIOJA 19,90€
- Matsu. El Recio D.O. TORO 19.90€
- VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 21.00€
- EOS SYRAH LOXAREL D.O. PENEDÈS 21.90€
- AN-2 ÀNIMA NEGRA ILLES BALEARS 24.50€
- FINCA MALAVEÏNA D.O. EMPORDÀ 29.00€
- ATALAYA VALTRAVIESO RESERVA RIBERA DE DUERO 33,00€
- Malleolus Emilio Moro D.O. Ribera de Duero 39.00€
- LO GRAU DE L´INQUISIDOR. SIRAH D.O. TERRA ALTA 42.00€
- VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 59,00€
ESCUMOSOS
- GIBERT BRUT D.O. CAVA 15.90€
- ORIGEN VALLFORMOSA BRUT NATURE 16,50€
- PERELADA STARS BRUT NATURE 16,90€
- AT ROCA BRUT RESERVA 18,90€
- Blanc de Blancs Raventós i blanc 18.90€
- ROVELLATS ORIGINAL BRUT NATURE GRAN RESERVA 21.00€
- LOXAREL GARNATXA CLÀSSIC PENEDÈS 23.00€
- DE NIT RAVENTÓS I BLANC 25,00€
- GRAMONA IMPERIAL 27,50€
- ARS COLLECTA BLANC NOIRS 24,90€
- LEOPARDI LLOPART GRAN RESERVA 31.90€
POSTRES
- BROWNIE DE XOCOLATA AMB GELAT DE AVELLANES
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€- RAVIOLES CRUIXENTS DE XOCOLATA, MASCARPONE I CREMA INGLESA
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€- TRUFES ARTESANES
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€- SORBET DE POMA VERDA
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€- PASTIS DE FORMATGE AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS. 5,50€- CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€- CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS
+2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€- COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE IOGURT I FRUITS DEL BOSC
+2 € AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA