MENÚ KURSAAL - 25€

Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 25€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA

 

ENTRANTS

  • Amanida amb dauets d´albergínia i encenalls de formatge brie 9,25€
  • Crema de carbassa amb les seves textures 9,25€
  • Saltejat de verdures i carxofes amb bolets i soja 9,25€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 9,25€
  • Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 9,25€
  • Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 9,25€
  • Patates kursaal amb botifarra del perol 9,25€

ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€

  • Amanida amb carxofes i bacallà esqueixat 12,90€
  • Tartar de tonyina amb guacamole 12,90€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 12,90€

PLATS PRINCIPALS

  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 persones 13,90€
  • Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13,90€
  • Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 12,90€
  • Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 12,90€
  • Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 12,90€
  • Melós de porc de Palou al forn amb salsa de taronja i mostassa 12,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3

  • Bacallà amb ragout de carxofes 15,90€
  • Tsunami de tonyina vermella 15,90€
  • Arròs de gamba vermella | mínim 2 persones 15,90€
  • Arròs de muntanya amb carxofes i melós de vedella | mín. 2 p. 15,90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 15,90€
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 15,90€
  • Tallata de vedella amb oli de romaní 15,90€
  • Arròs de bacallà amb carxofes i brandada gratinada 15,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6

  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 18,90€
  • Espatlleta de cabrit al forn amb peres 18,90€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

 

MENÚ PARELLA - 69€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

  • Amanida amb carxofes i bacallà esqueixat
  • Saltejat de carxofes amb bolets i ceba confitada
  • Xips de carxofa amb maionesa de llima
  • Timbal de brandada amb làmines de carxofa
  • Croqueta de pernil ibèric amb parmentier de carxofes

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • Bacallà amb ragout de carxofes
  • Calamarsets a la planxa amb verduretes
  • Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica
    amb cheedar i ceba cruixent
  • Melós de porc de Palou al forn
    amb salsa de taronja i mostassa
  • Arrosejat de cloïsses i carpaccio de gambes (mín. 2 p.)
  • Tsunami de Tonyina vermella (+4€)
  • Tallata de vedella a la planxa amb oli de romaní (+4€)
  • Arròs de muntanya amb carxofes
    i melós de vedella (mín. 2 p.) (+4€)
  • Arròs de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 p.) (+4€)
  • Arròs de bacallà amb carxofes
    i brandada gratinada (+4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

  • Blanc de Primavera Rovellats D.O. Penedès
  • Bru de Tardor Rovellats D.O. Penedès
  • Cuvée Reserva Rovellats D.O. Cava

POSTRES A ESCOLLIR

69€ PARELLA

MENÚ TAPES NIT - 19.50€

5 TAP E S + POSTRES
+ UNA BEGUDA - 19.50€

  • BRANDADA DE BACALLÀ A LA MEL AMB TORRADETES
  • SALTEJAT DE CARXOFES AMB GAMBETES I BOLETS
  • CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC
  • BROTXETES DE POLLASTRE AMB SALSA SATAY
  • TALLATA DE VEDELLA AMB SALSA CAFÈ PARÍS

POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA

*MINIM 2 PERSONES. CAL FER EL MENÚ A TAULA COMPLETA
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

VERMUT ARRÒS: - 25€

VERMUT DE SOBRETAULA

Variat d’olives
Bossa de patates Piqué
Croquetes casolanes de pernil ibèric
Gyozas de gambes i verdures amb salsa ponzu
Saltejat de favetes, alls tendres i calamars

SEGONS A ESOLLIR

  • Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
  • Fideuà amb sípia i navalles (mín. 2 p.)
  • Arròs de muntanya amb carxofes i melòs de vedella (mín. 2 p.) (+ 3€)
  • Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

PER PICAR / CARTETA DE NIT

PER PICAR

  • Croquetes casolanes de pernil ibèric  8,00€
  • Brotxetes de llangostí amb kimchée 9’00€
  • Brandada de bacallà a la mel 9,50€
  • Xips de carxofa amb maionesa de llima 8,00€
  • Pernil ibèric de Glà 16,90€
  • Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 9,00€
  • Tartar de tonyina amb guacamole 12.90€
  • Saltejat de carxofes amb bolets i ceba confitada 11,00€
  • Coca de Folgueroles amb tomàquet 2,90€

ELS PLATS LLEUGERS

  • Amanida amb dauets d albergínia i encenalls de formatge brie 9,25€
  • Amanida amb carxofes i bacallà esqueixat 12,90€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 12,90€
  • Saltejat de verdures i carxofes amb bolets i soja 9,25€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà  9,25€

LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn

amb botifarra del Perol 9,25€
amb ous ferrats i cansalada confitada 11.00€

ELS PLATS FORTS

  • Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 12,90€
  • Poke-bowl d’hamburguesa
    de vedella amb patates kursaal i formatge fos 12,90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 14,90€
  • Tsunami de tonyina vermella 15,90€
  • Steak tartar de vedella ecològica 15,90€
  • Tallata de vedella amb oli de romaní 15,90€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 13,90€
  • EXIBIS CAN SERRA 16,90€
  • MES QUE PARAULES 16,90€
  • ABADAL MATIS 16,90€
  • SOLERGIBERT 16,90€
  • COLLBAIX LA LLOBETA 19,50€
  • BERNAT OLLER 19,50€
  • LA RASA 27.90€
  • ABADAL 3.9 26,90€
  • COLLBAIX SINGULAR  33.00€
  • MURALLIUS 29,90€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 14,90€
  • ABADAL ROSAT 15,50€
VINS BLANCS
  • ARTIUM PICAPOLL 2019 14,90€
  • AMOR PROPI 15’90€
  • ABADAL PICAPOLL 17,90€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX 23,90€

————————-

VINS BLANCS

  • GRAMONA FA CALÓ MUSTILLANTD.O. PENEDÈS 14’90€
  • Inspirador blanc DO Empordà 15.90€
  • ANXO MARTIN ALBARINHO D.O. RIBEIRO 16’50€
  • BELLERUCHE M. CHAPOUTIER CÔTES DU RHÔNE 16,90€
  • LEGARIS VERDEJO D.O. RUEDA 16,90€
  • GESSAMÍ GRAMONA D.O. PENEDÈS  17,90€
  • PURA VIDA D.O. COSTERS DE SEGRE 17,90€
  • MARKUS MOLITOR RIESLING D.O. MOSEL 19,90€
  • TORLIT CHENIN BLANC ROUSSILLON 25,00€
  • RITA VINYES DOMÈNECH D.O. MONTSANT 27’90€
VINS NEGRES
  • SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 15,90€
  • Inspirador negre DO Empordà 15.90€
  • ALGES CLOS PONS D.O. COSTERS DE SEGRE 16,90€
  • EL PISPA D.O. MONTSANT 16,90€
  • VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 21.00€
  • VETUS D.O. TORO 19,90€
  • Finca La Garriga D.O. EMPORDÀ 27,90€
  • BOSQUE DE MATASNOS 35,00€
  • NEO D.O. RIBERA DE DUERO 35.00€
  • ATALAYA VALTRAVIESO RESERVA RIBERA DE DUERO 33,00€
  • VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 59,00€
ESCUMOSOS
  • GIBERT BRUT NATURE GRAN RESERVA 14.90€
  • ROVELLATS CUVÈEBRUT RESERVA 16,90€
  • MARIA RIGOL ORDI BRUT RESERVA 16,90€
  • AT ROCA BRUT RESERVA 17,90€
  • AT ROCA Rosat Reserva 17,90€
  • BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 18’90€
  • DE NIT RAVENTÓS I BLANC 21,50€
  • GRAMONA IMPERIAL 24,90€
  • ARS COLLECTA BLANC NOIRS  24,90€
  • RECAREDO BRUT NATURE GRAN RESERVA 28,50€

POSTRES

 

  • RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • TRUFES ARTESANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS  5,50€
  • SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITA VERMELLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS / +2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
  • COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA /+2€AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-16,50€

 

ENTRANTS
  • Amanida Cèsar amb crostons de pa i cruixent de pollastre
     
  • Saltejat de favetes amb calamarsets i gambes (+2€)
     
  • Ceviche de corball amb alvocat. cilantre i llet de coco
     
  • Crema del dia
     
  • Cigrons estofats amb botifarra
PLATS PRINCIPALS
  • Cruixent de peu de porc amb guarnició
     
  • Bacallà amb parmentier de moniato i crema de farigola
     
  • Turbot a la planxa a l allada (+3€)
     
  • Medalló de xai amb salsa oporto
     
  • Tallata de vedella a la planxa amb oli de romaní (+3€)
     
  • Arròs del dia (+3€)
POSTRES I UNA BEGUDA
  • Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
  • Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo

TAKE AWAY

  • Croquetes de pernil ibèric (5 unitats ) 7,00 euros
  • Brotxetes de llagostí cruixent amb kimchée ( 6 unitats) 8,00 euros
  • Amanida amb fruita seca i formatge de cabra 9,00 euros
  • Espaghettis negres saltejats amb all i bitxu  8,00 euros
  • Brandada de bacallà a la mel  8,00 euros
  • Gyozas de gambes i verduretes (6 unitats) 8,00 euros
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 9,00 euros
  • Hamburguesa de vedella ecològica en pa de coca amb cheedar, ceba cruixent i melmelada de tomàquet 9,00 euros
  • Hamburguesa vegana amb verduretes i romesco 9,00 euros
  • Steak tartar de vedella ecològica 12,00 euros
  • Tsunami de tonyina vermella 12,00 euros
  • Patates Kursaal amb botifarra del perol 8,00 euros
  • Patates  Kursaal amb ous ferrats i cansalada 8,00 euros

EXPERIÈNCIES KURSAAL

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!