MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-17,90€
Migdies feiners de dilluns a divendres //
Entrants + Plat Principal + Postres + una beguda //
ENTRANTS
- Amanida verda amb llenties i verduretes al forn amb vinagreta d’olives negres
- Crema de Vichyssoise
- Trinxat amb botifarra del perol i cruixent de cansalada
Entrants amb suplement +3 € //
- Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14.00 €
- Carpaccio de vedella amb parmesà 12.00 €
- Timbal de brandada amb làmines de patata 12.00 €
- Gyozas de llagostins amb vinagreta oriental i pols de kikus 12.00 €
- Carxofes confitada a l’oli d oliva amb encenalls d’ibèric 16.00 €
- Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16.00 €
Plats principals //
- Bacallà amb un fons de parmentier de patata i crema suau de sobrassada
- Cruixent de peu de porc desossat a la planxa amb guarnició
- Cuixa de pollastre al forn amb salsa oporto
Plats principals amb suplement + 3 € //
- Fideuà amb sípia i navalles 15,50 €
- Arròs mixte del senyoret 15,50 €
- Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa 15,50 €
- Hamburguesa vegana de carxofes i romesco 15,50 €
- Hamburguesa de vedella ecològica
- amb ceba confitada i f. de cabra 15,50 €
- Calamarsets a la planxa 15,50 €
Plats principals amb suplement + 5 € //
- Tallata de vedella amb oli d’espècies 18,00 €
- Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.) 18,00 €
- Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (mín. 2 p.) 18,00 €
- Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
Plats principals amb suplement + 8 € //
- Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic (mín. 2 p.) 24,00 €
CARTA NITS
Per compartir //
- Pernil ibèric tallat a mà 19,50 €
- Les nostres patates braves 8,00 €
- Panet bao de pulled pork amb kimchée 5,50 €
- Bikini de pa de croissant amb sobrassada, brie i mel 13,00 €
- Gyozas de llagostins i verduretes amb vinagreta oriental i pols de kikus (6 unitats) 12,00 €
- Mandonguilles cruixents de carn amb trompetes de la mort i maionesa trufada (4 unit) 12,00 €
- Croqueta de pernil ibèric 2,00 €
- Calamar a la romana a la nostra manera 15,00 €
- Brandada de bacallà amb torradetes 12,00 €
- Coca de Folgueroles amb tomàquet 3,60 €
- Racció de pa 0,90€
Per començar //
- Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14,00 €
- Carxofes confitades a l’oli amb encenalls de pernil (3 unitats) 16,00 €
- Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16,00 €
- Tàrtar de salmó amb alvocat, mango i llet de coco 16,00 €
Per acabar //
- Tallata de vedella amb oli d espècies 18,00 €
- Steak tàrtar amb encurtits i esferificació d’oli d oliva 19,00 €
- Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
- Calamarsets a la planxa 15,50 €
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
MENÚ KURSAAL - 26.50€
Entrants + plat principal + postres //
Migdies de dissabtes, diumenges i festius //
Entrants a escollir//
- Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14.00 €
- Carpaccio de vedella amb parmesà 12.00 €
- Timbal de brandada amb làmines de patata 12.00 €
- Gyozas de llagostins amb vinagreta oriental i pols de kikus 12.00 €
- Crema de carbassa amb llet de coco, encenalls de brie i les seves pipes 12.00 €
Entrants amb suplement +2€ //
- Carxofes confitada a l’oli d oliva amb encenalls d’ibèric 16.00€
- Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16.00€
Plats principals //
- Calamarsets a la planxa 15.50 €
- Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa 15.50 €
- Hamburguesa vegana de carxofes i romesco 15.50 €
- Hamburguesa de vedella ecològica amb ceba confitada i f. de cabra 15.50 €
- Fideuà amb sípia i navalles (mínim 2 persones) 15.50 €
- Arròs mixte del senyoret (mínim 2 persones) 15.50 €
Plats principals amb suplement +3€ //
- Bacallà amb carxofes i bolets18,00 €
- Tallata de vedella amb oli d espècies 18,00 €
- Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloisses (mínim 2 persones) 18,00 €
- Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (mínim 2 persones) 18,00 €
- Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
Plats principals amb suplement +6€ //
- Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mínim 2 persones) 24,00 €
Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer
al moment de prendre-us nota
MENÚ PARELLA - 72€
ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR
*Els arrossos només disponibles als migdies
Amanida de xató
Calçot a baixa temperatura amb romesco
Tàrtar de salmó amb alvocat, mango i un toc de siratxa
Gyozas de llagostí amb salsa d ostres
Carxofa confitada amb encenalls d’ibèric
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
- Calamarsets a la planxa
- Hamburguesa de vedella ecològica amb ceba confitada i formatge de cabra
- Melós de Porc de Palou cuit a baixa temperatura amb salsa de taronja i mostassa
- Bacallà amb carxofes i bolets
- *Arròs mixte del Senyoret (mín. 2 per.)
- *Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (mín. 2 per.)
- *Arròs de sípia i pop amb sobrasada (mín. 2 per.) (+4€)
- Tataki de tonyina vermella (+4€)
- Tallata de vedella amb oli de romaní (+4€)
- *Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 per.) (+4€)
POSTRES A ESCOLLIR
UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR
Auzells D.O. Costers de Segre
Mineral D.O. Montsant
72€ PARELLA
VERMUT ARRÒS: - 26.50€
VERMUT DE SOBRETAULA
Variat d’olives
Dauet de salmó marinat amb citrica
La nostre croqueta de pernil ibèric
Brotxeta de Llagostí cruixent amb romesco
Portobello amb provolone
SEGONS A ESOLLIR
Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (min. 2 px.)
Arròs mixte del senyoret (min. 2 px.)
Fideuà amb sípia i navalles (min. 2 px.)
Arròs de sípia, pop i sobrasada (min. 2 px.)( +3€)
Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (min. 2 px.)(+3 €)
Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (min. 2 px.) (+6 €)
POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA
Demana per les nostres Sangries!
MENÚ TAPES NIT: - 25€
MENÚ TAPES DE NIT
//Les nostres patates braves
//Carpaccio de vedella amb parmesà
//Cruixent de brandada amb crema de marisc
//Croquetes de pernil ibèric amb maionesa de kimchée
//Foccaccia amb burratines, tomàquet confitat i oli d alfàbrega fresca
//Secret de porc ibèric amb piquillos
Postres a escollir
Beguda no inclosa
Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer al moment de prendre-us nota
VINS
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA
VINS DEL BAGES
VINS NEGRES
- CAPRICI ARTIUM 17.00€
- LES TINES D EXIBIS 20.00€
- MES QUE PARAULES 20.00€
- ABADAL MATIS 21.00€
- SOLERGIBERT RVA 21.00€
- COLLBAIX LA LLOBETA 22.00€
- BERNAT OLLER 22.00€
- PEDRUSCALL 22.00€
- CINC MERLOT. ABADAL 27.00€
- CÀNDIA OLLER DEL MAS 27.00€
- SUMOLL MONOVARIETAT. GRAU I GRAU 29.00€
- ABADAL 3.9 33.00€
- COLLBAIX SINGULAR 38.00€
- ARNAU OLLER 38.00€
VINS ROSATS
- MERLOT GRAU 18.00€
- Nurva Abadal 20,00€
- JEAN LEON Rosé D.O. PENEDÈS 21.00€
VINS BLANCS
- ABADAL ALBA 19.00€
- MÉS QUE PARAULES 20.00€
- ABADAL PICAPOLL 21.00€
- BERNAT OLLER BLANC DE PICAPOLLS 22.00€
- RAW PICAPOLL COLLBAIX 29.00€
- SUMOLL-GARNATXA. GRAU I GRAU 29.00€
————————-
VINS BLANCS
- KURSAAL D.O. CATALUNYA 15.00€
- CROMÀTIC D.O. PENEDÈS 17.00€
- LEGARIS D.O. RUEDA 19.00€
- MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 19.00€
- MALVASIA DE SITGES D.O. PENEDÈS 20.00€
- GRAMONA GESSAMÍ D.O. PENEDÈS 21.00€
- TEMPS DE FLORS D.O. PENEDÈS 20.00€
- MART GRAMONA D.O. PENEDÈS 22.00€
- AUZELLS D.O. COSTERS DE SEGRE 22.00€
- JEAN LEON CHARDONNAY D.O. PENEDÈS 23.00€
- MARKUS MOLLITOR RIESLING BADEN (ALEMANYA) 24.00€
- LAFOU ELS AMELERS D.O. TERRA ALTA 26.00€
- XOT. PICAPOLL. VINYES DELS ASPRES D.O. EMPORDÀ 24.00€
- ORBITA VENUS SARA PÉREZ D.O.CONCA DE BARBERÀ 27.00€
- TERROIR SENSE FRONTERES BRISAT D.O. MONTSANT 27.00€
- LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORA 29.00€
VINS NEGRES
- KURSAAL D.O. CATALUNYA 15.00€
- CROMÀTIC D.O. PENEDÈS 17.00
- MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 19.00€
- SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 19.00€
- VINA SALCEDA CRIANÇA D.O.Q RIOJA 22.00€
- SENTIDO D.O RIBERA DE DUERO 21.00€
- VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 24.00€
- PIPIRIPIPS. GRENACHE ET CARIGNAN. FRANÇA 25.00€
- TERROIR SENSE FRONTERES D.O. MONTSANT 27.00€
- LE 3 LOUPS BROUILLY 29.00€
- SALMOS D.O.Q. PRIORAT 38.00€
- PURGATORI D.O. COSTERS DE SEGRE 38.00€
- S ALOU.VINYES DELS ASPRES D.O. EMPORDÀ 39.00€
- MALLEOLUS EMILIO MORO D.O. RIBERA DE DUERO 42.90€
- TERRA DE CUQUES D.O.Q. PRIORAT 45.00€
- VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 65.00E
ESCUMOSOS
- GIBERT BRUT D.O. CAVA 18.00€
- ORIGEN VALLFORMOSA D.O. CAVA 20.00€
- BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 21.00€
- AT ROCA BRUT RESERVA 22.00€
- DE NIT RAVENTÓS I BLANC 29.00€
- GRAMONA IMPERIAL 28.00€
- LEOPARDI LLOPART GRAN RESERVA 35.00€
- LA FINCA DE RAVENTÓS I BLANC 37.00E
- TAITTINGER CHAMPAGNE 59.00€
POSTRES
Trufes casolanes 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Tartaleta de poma amb gelat de vainilla 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Brownie de xocolata amb gelat de “dolç de llet” 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Cheesecake cremós amb coulis de fruita vermella 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Gelat de torró amb ametlles i ratafia 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)
Xuixó de Ratafia amb el seu xarrup 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)
Gintònic de Seagram’s 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)