MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-16,50€
ENTRANTS
- Amanida de llenties amb vinagreta de verduretes
- Carpaccio de carbassó amb dauets de tomàquet i olivada
- Timbal de brandada de bacallà amb làmines de patata (+2€)
- Espaguetis negres saltejats amb all i bitxo
- Lasanya d’Alberginia, carn i formatge
PLATS PRINCIPALS
- Xai del Pallars cuit a baixa temperatura amb salsa oporto(+3€)
- Terrina de peu de porc a la planxa amb guarnició
- Pit de pollastre amb maionesa de curri
Bacallà al forn amb ceba confitada i fruita seca- Suprema de lluç amb cruixent de kikos
- Arròs del dia (+3€)
POSTRES I UNA BEGUDA
- Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
- Suplement 10% a la Terrassa, No Inclòs
- Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo
MENÚ PARELLA - 69€
ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR
Amanida verda amb favetes i pernil
Carpaccio de gambes amb gel de piquillo
Mini fajita de porc de Palou i cítrics
Bales de parmesà, cherri i pesto
Croquetes de pernil ibèric
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
- Bacallà al pil-pil fresc de bolets
- Calamarsets a la planxa amb verduretes
- Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica amb cheddar i ceba cruixent
- Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura amb reducció d’oporto
- Terrina de peu de porc cruixent amb gambes
- Arrosejat de cloïsses i carpaccio de gambes (mín. 2 p.)
- Turbot al forn amb all i pebre (mín. 2 p.) (+4 €)
- Tsunami de Tonyina vermella (+4€)
- Tallata de vedella a la planxa amb oli de romaní (+4€)
- Arròs de bolets, tallata de vedella i encenalls de foie (mín. 2 p.) (+3€)
- Arròs de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 p.) (+4€)
POSTRES A ESCOLLIR
UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR
- Abadal Matís
- Picapoll Mondobert
- Abadal Rosat
- Grau Merlot rosat
- Solergibert cabernet Reserva
- Clos Colltor
- Artium Picapoll
- Collbaix La Llobeta (+4€)
- Macabeu Vinyes Velles Solergibert (+4€)
- Sumoll Vinyes Velles Solergibert (+4€)
POSTRES A ESCOLLIR
69€ PARELLA
VERMUT ARRÒS: - 25€
VERMUT DE SOBRETAULA
Variat d’olives
Dau de salmó amb alga wakame
Musclos marinats amb llima i pebre
Croqueta casolana de pernil ibèric
Gyozas de gambes i verduretes
SEGONS A ESOLLIR
- Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
- Arròs del senyoret (mínim 2 p.)
- Fideuà amb sípia i navalles (mín. 2 p.)
- Arròs de muntanya amb carxofes i melòs de vedella (mín. 2 p.) (+ 3€)
- Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)
- Arròs de secret de porc, carbassa i shitakes (mín. 2 p.) (+ 3€)
POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA
Demana per les nostres Sangries!
MENÚ KURSAAL - 25€
Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 25€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA
ENTRANTS
- Amanida amb poma, nous i tomàquets confitats amb mel 10.25€
- Crema de salmorejo amb oli de Corbella 10.25€
- Saltejat de verdures de temporada amb bolets i soja 10.25€
- Carpaccio de vedella amb parmesà 10.25€
- Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 10.25€
- Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 10.25€
- Patates kursaal amb botifarra del perol 10.25€
ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€
- Amanida verda amb favetes i encenalls de pernil 13,90€
- Tartar de tonyina amb guacamole 13,90€
- Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 13,90€
PLATS PRINCIPALS
- Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13.90€
- Arròs mixte del senyoret| mínim 2 persones 13.90€
- Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 13.90€
- Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 13.90€
- Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 13.90€
- Melós de porc de Palou al forn amb salsa de taronja i mostassa 13.90€
PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3
- Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 persones 15.50€
- Bacallà al pil-pil fresc de bolets 16.90€
- Tsunami de tonyina vermella16.90€
- Arròs de gamba vermella | mínim 2 persones 16.90€
- Arròs de muntanya amb melós de vedella | mínim 2 persones 16.90€
- Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 16.90€
- Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 16.90€
- Tallata de vedella amb oli de romaní 16.90€
- Arròs de bolets, tallata de vedella I encenalls de foie| mín. 2 p 16.90€
- Turbot al forn amb all i pebre | mínim 2 persones 16.90€
PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6
- Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 19,50€
*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
MENÚ TAPES NIT - 19.50€
5 TAPES + POSTRES - 19.50€
- LES NOSTRES BRAVES
- CARPACCIO DE GAMBA, GEL DE PIQUILLO
- BALES DE PARMESÀ , CHERRY I PESTO
- SALTEJAT DE CALAMARS AMB ALL TENDRE I CHILI DOLÇ
- TALLATA THAI
POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA
*MINIM 2 PERSONES. CAL FER EL MENÚ A TAULA COMPLETA
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
PER PICAR / CARTETA DE NIT
PER PICAR
- Croquetes casolanes de pernil ibèric 9,00€
- Brotxetes de llangostí amb kimchée. 9.50€
- Las nostres patates braves 7.00€
- Saltejat de calamars amb all tendre i chili dolç 12.50€
- Fingers de pollastre amb emulsió de curri 9.50€
- Brandada de bacallà a la mel 9.50€
- Pernil ibèric de Glà 16.90€
- Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 10.50€
- Tartar de tonyina amb guacamole 13.50€
- Coca de Folgueroles amb tomàquet 3.15€
ELS PLATS LLEUGERS
- Amanida amb poma, nous i tomàquets confitats amb mel 10.50€
- Amanida verda amb favetes i encenalls de pernil 13.50€
- Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 13.50€
- Saltejat de verdures de temporada amb bolets i soja 10.50€
- Carpaccio de vedella amb parmesà 10.50€
LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn
amb botifarra del Perol 10.50€
amb ous ferrats i cansalada confitada 12.50€
ELS PLATS FORTS
- Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 13,90€
- Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 13,90€
- Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 16,90€
- Tsunami de tonyina vermella 16,90€
- Steak tartar de vedella ecològica 16,90€
- Tallata de vedella amb oli de romaní 16,90€
*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
VINS
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA
VINS DEL BAGES
VINS NEGRES
- CAPRICI ARTIUM 13,90€
- EXIBIS CAN SERRA . 16,90€
- MES QUE PARAULES 16,90€
- ABADAL MATIS 16,90€
- SOLERGIBERT 18,50€
- COLLBAIX LA LLOBETA 19,50€
- BERNAT OLLER 19,50€
- SUMOLL VINYES VELLES 21.90€
- ABADAL 3.9 28,90€
- COLLBAIX SINGULAR 33,00€
VINS ROSATS
- MERLOT GRAU 14,90€
- ABADAL ROSAT 15,50€
- Jean Leon Rosé D.O. Penedès 19,50€
VINS BLANCS
- ARTIUM PICAPOLL 14,90€
- PIC DE SOLERGIBERT PICAPOLL 15,90€
- Picapoll Mondobert 16,90€
- OLLER DEL MAS PICAPOLL 17,90€
- ABADAL PICAPOLL 17,90€
- SOLERGIBERT MACABEU VINYES VELLES 21.50€
- RAW PICAPOLL COLLBAIX 23,90€
————————-
VINS BLANCS
- GRAMONA FA CALÓ MUSTILLANTD.O. PENEDÈS 14’90€
- RAIMAT ALBARIÑO SAIRA D.O. COSTERS DEL SEGRE 16’50€
- LEGARIS D.O. RUEDA 16,90€
- MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 15.90€
- FINCA LA BOLTANA D.O. PENEDÈS 16,90€
- GESSAMÍ GRAMONA D.O. PENEDÈS 17,90€
- Jean Leon Chardonnay D.O. Penedès 19,50€
- MARKUS MOLITOR RIESLING D.O. MOSEL 19,90€
- LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORAT 27’50€
VINS NEGRES
- SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 16,90€
- EL PISPA D.O. MONTSANT 16,90€
- Jean Leon Petit Verdot D.O. Penedès 18,50€
- VETUS D.O. TORO 19,90€
- Marques del Atrio reserva D.O.Q Rioja 19,90€
- VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 21.00€
- EOS SYRAH LOXAREL D.O. PENEDÈS 21.90€
- MARTINET BRU D.O.Q PRIORAT 25.00€
- FINCA MALAVEÏNA D.O. EMPORDÀ. 27,90€
- ATALAYA VALTRAVIESO RESERVA RIBERA DE DUERO 33,00€
- BOSQUE DE MATASNOS 35,00€
- NEO D.O. RIBERA DE DUERO 35,00€
- LO GRAU DE L´INQUISIDOR. SIRAH D.O. TERRA ALTA 42.00€
- VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 59,00€
ESCUMOSOS
- GIBERT Brut D.O. Cava 14.90€
- ROVELLATS CUVÈEBRUT RESERVA 16,90€
- AT ROCA BRUT RESERVA 17,90€
- BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 18’90€
- Loxarel Garnatxa Clàssic Penedès 20.50€
- DE NIT RAVENTÓS I BLANC 21,50€
- GRAMONA IMPERIAL 24,90€
- ARS COLLECTA BLANC NOIRS 24,90€
- RECAREDO BRUT NATURE GRAN RESERVA 28,50€
POSTRES
- RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- TRUFES ARTESANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITA VERMELLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS / +2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
- COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA /+2€AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA