MENÚ DEL DIA (MIGDIES DE DILLUNS A DIVEDRES)-15,50€

  • 10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA
  • Disponible Per Endur Tots Els Migdies I Nits De La Setmana.
ENTRANTS
  • AMANIDA AMB FRUITA SECA I FORMATGE DE CABRA
  • CREMA DE PEBROT ESCALIVAT AMB CROSTONS
    DE PA I ANXOVA DEL CANTÀBRIC
  • CARPACCIO DE PEU DE PORC AMB OLI DE MOSTASSA
  • PATATES KURSAAL AMB OUS I CANSALADA
  • RIGATONI AMB CREMA DE GAMBES I CALAMARSETS (+2€)
PLATS PRINCIPALS
 
  • BACALLÀ AL FORN AMB GUARNICIÓ
  • TONYINA A LA PLANXA AMB SOJA I VERDURES (+3€)
  • CUIXA DE POLLASTRE AMB MOSTASSA A L ANTIGA
  • BOTIFARRA ESPARRACADA AMB BOLETS SALTEJATS
  • MEDALLÓ DE XAI FARCIT DE FOIE (+3€)
  • ARRÒS DEL DIA (+3€)(No disponible per endur)

POSTRES A ESCOLLIR

PER PICAR / CARTETA DE NIT

PER PICAR

  • Croquetes casolanes de pernil ibèric 8,00€
  • Bunyols de bacallà amb romesco 8,00€
  • Brotxetes de llagostí cruixent amb kimchée 8’00€
  • Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 9,00€
  • Brandada de bacallà a la mel  9,50€
  • Pernil ibèric de glà 16,90€
  • Foie micuit amb torradetes 12,90€
  • Coca de folgueroles amb tomàquet 2,90€

ELS PLATS LLEUGERS

  • Amanida de xató amb bacallà esqueixat i tonyina 9,25€
  • AMANIDA AMB MADUIXES, PIPES I ENCENALLS DE FOIE 9,25€
  • Verdures a la graella  9,25€
  • Carpaccio de bou amb parmesà 9,25€
  • TSUNAMI DE TONYINA VERMELLA 12,90€

LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn

amb botifarra del Perol 9,25€
amb ous ferrats i cansalada confitada 9,25€
amb foie i pernil ibèric 11,95€

ELS PLATS FORTS

  • CALAMARSETS A LA PLANXA AMB PATATES MORTER 12,90€
  • Pokebowl d hamburguesa de vedella amb formatge fos 12,90€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb crema de bolets 12,90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes i foie 14,90€
  • Tataki de tonyina amb soja15,90€
  • Steak tartar de vedella ecològica  15,90€
  • Tallata de vedella rúbia gallega a la planxa 15,90€

    *Preus per plat fora de menú. IVA no inclòs.
    10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

    Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer

MENÚ KURSAAL - 24€

Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 24€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA

 

ENTRANTS

  • Amanida de maduixes, pipes i encenalls de foie 9,25€
  • Gaspatxo de síndria i tomàquet amb pols d’avellanes 9,25€
  • Verdures a la graella amb carxofes i romesco 9,25€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 9,25€
  • Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 9,25€
  • Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 9,25€
  • Patates kursaal amb botifarra del perol 9,25€

ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€

  • Amanida de xató amb tonyina vermella i bacallà esqueixat 12,90€
  • Tsunami de tonyina vermella 12,90€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 12,90€

PLATS PRINCIPALS

  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 persones 13,90€
  • Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13,90€
  • Calamarsets a la planxa amb patates morter 12,90€
  • Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 12,90€
  • Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 12,90€
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 13,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3

  • Bacallà al forn amb patates confitades i suau de cabrales 15,90€
  • Arròs de bacallà i peu de porc | mínim 2 persones 15,90€
  • Arròs de muntanya amb bolets i melós de vedella | mín. 2 p. 15,90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes i foie 15,90€
  • Tallata de vedella amb milfulls de poma rostida 15,90€
  • Tataki de tonyina amb soja 15,90€
  • Turbot a la donostiarra 15,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6

  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 18,90€

*Preus per plat fora de menú. IVA no inclòs.
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer

 

VERMUT ARRÒS: 24€

VERMUT DE SOBRETAULA

  • Bossa de patates Piqué
  • Assortit d’olives
  • Seitons marinats
  • Brotxetes de llagostins cruixents amb maionesa de kimchée
  • Croquetes casolanes de pernil ibèric

SEGONS A ESOLLIR

  • Arrosejat de carpaccio
    de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
  • Fideuà amb sípia (mín. 2 p.)
  • Arròs de muntanya de temporada
    (consultar)(mín. 2 p.) (+ 3€)
  • Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

MENÚ PARELLA 65€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

  • AMANIDA AMB MADUIXES, PIPES I ENCENALLS DE FOIE
  • XARRUP DE SÍNDRIA I TOMÀQUET AMB POLS D AVELLANES
  • CORNET FARCIT DE CREMÓS DE FORMATGE I TÒFONA
  • CARPACCIO DE “VITELLO TONATO”
  • DAU DE TONYINA MARINADA AMB SALSA HOISIN

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • CALAMARSETS A LA PLANXA AMB PATATES MORTER
  • BACALLÀ AMB PATATA CONFITADA I SUAU DE “CABRALES”
  • POKEBOWL D’HAMBURGUESA DE VEDELLA ECOLÒGICA AMB CHEEDAR I CEBA CRUIXENT
  • TERRINA DE PEU DE PORC CRUIXENT AMB FOIE I GAMBES
  • TURBOT A LA DONOSTIARRA (+ 4€)
  • TALLATA DE VEDELLA A LA PLANXA AMB POMA ROSTIDA (+ 4€)
  • ARROSEJAT DE CLOISSES I CARPACCIO DE GAMBES(MÍN. 2 P.)
  • ARRÒS DE MUNTANYA AMB BOLETS I MELÓS DE VEDELLA (MÍN. 2 P.) (+ 4€)
  • ARRÒS CALDÓS DE LLAMANTOL DE L’ATLÀNTIC (MÍN. 2 P.) (+ 4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

  • DOMINIO DE NOGARA VERDEJO D.O. RUEDA
  • VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO
  • ATALAYA RESERVA D.O. RIBERA DE DUERO (+9€)
  • *SI HO PREFERIU PODEM OFERIR-VOS VINS DE LA D.O. PLA DE BAGES

POSTRES A ESCOLLIR

65€ PARELLA

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 12,90€
  • EXIBIS CAN SERRA 15,90€
  • MES QUE PARAULES 15,90€
  • ABADAL MATIS 15,90€
  • SOLERGIBERT 16,90€
  • COLLBAIX LA LLOBETA 18,90€
  • BERNAT OLLER 18,90€
  • ABADAL 3.9 26,90€
  • COLLBAIX SINGULAR 29,90€
  • MURALLIUS 29,90€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 13,90€
  • ABADAL ROSAT 14,90€
  • Can Sumoi La Rosa 15,90€ D.O. Penedès
VINS BLANCS
  • ARTIUM Picapoll 2019 14,50€
  • AMOR PROPI 15’50€
  • MES QUE PARAULES 15’50€
  • ABADAL PICAPOLL 16,50€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX 23,90€

————————-

VINS BLANCS

  • DOMINIO DE NOGARA Verdejo 15.90€ D.O.Rueda
  • VILADELLOPS XAREL.LO 15’50€ D.O. Penedès
  • EL PRIMER VERDEJO 15,90€ D.O. Costers de Segre
  • ALBARINHO RAIMAT 15,90€ D.O. Costers de Segre
  • BELLERUCHE M. CHAPOUTIER 16,90€ Côtes du Rhône
  • GESSAMÍ GRAMONA 17,90€ D.O. Penedès
  • MARKUS MOLITOR RIESLING 19,90€ D.O. Mosel
  • RITA VINYES DOMÈNECH 27’90€ D.O. Montsant
VINS NEGRES
  • VILADELLOPS GARNATXA 15’50€ D.O. Penedès
  • SIRAH CLOS MONTBLANC 15,90€ DO Conca de Barberà
  • CERCIUM 15,90€ D.O. Empordà
  • El Pispa 15,90€ D.O. Montsant
  • LA MONTESA 16,90€ D.O. Rioja
  • VALTRAVIESO CRIANÇA 18.00€ D.O. Ribera de Duero
  • BANCAL DEL BOSC 19,90€ D.O. Montsant
  • CAMINS DEL PRIORAT 23,90€ D.O.Q. Priorat
  • BOSQUE DE MATASNOS 35,00€ D.O. Ribera Del Duero
  • LES TERRASSES 39,00€ D.O. Priorat
  • ATALAYA VALTRAVIESO Reserva 33,00€ Ribera de Duero
ESCUMOSOS
  • GIBERT Brut Nature Gran Reserva 13,50€
  • AT ROCA Brut Reserva 16,90€
  • ROVELLATS IMPERIAL Gran Reserva 17,90€
  • ARS COLLECTA Blanc Noirs 22,90€
  • BLANC DE BLANCS Raventós i Blanc 16’90€
  • GRAMONA IMPERIAL 24,90€
  • DE NIT Raventós i Blanc 21,50€
  • RECAREDO Brut Nature Gran Reserva 26,50€
  • DE LA FINCA Raventós i Blanc 26,90€

POSTRES

»RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»NIUET DINSTAMBUL. PASTA CATAIFI AMB MASCARPONEI MELMELADA DE MADUIXA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»ASSORTIT DE TRUFES CASOLANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»CRUMBLE DE POMA AMB MASCAROONE  I GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»CARROT CAKE AMB/ INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE XOCOLATA BLANCA /+2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

»CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB AMETLLES I RATAFIA DELS RAIERS
+2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

»XUIXO DE RATAFIA
+2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

 

Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

TAKE AWAY

EXPERIÈNCIES KURSAAL

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!