MENÚ DEL DIA (DISPONIBLE PER RECOLLIR) 14,90€

ENTRANTS

* AMANIDA D´ARRÒS AMB TONYINA I EDAMAMES
* GYOZAS DE GAMBES I VERDURETES AMB SALSA PONZU
* PATATES KURSAAL AMB BOTIFARRA DEL PEROL
* HUMMUS DE CIGRONS I ALBERGÍNIA AMB SÈSAM
* TIMBAL DE BRANDADA I LÀMINES DE PATATA AMB OLIVADA (+2€)

PLATS PRINCIPALS

* CRUIXENT DE PEU DE PORC AMB ENCENALLS DE FOIE (+3€)
* CUIXA DE POLLASTRE AL FORN AMB MOSTASSA ANTIGA
* BACALLÀ AMB CREMA DE PIQUILLOS
* TONYINA A LA PLANXA AMB CROSTA DE PEBRE NEGRA (+3€)
* HAMBURGUESA DE FILET RUS DE VEDELLA AMB ALCAPARRES I COGOMBRET

POSTRES A ESCOLLIR

PER ENDUR:
Disponible tots els migdies i nits de la setmana
ELS MIGDIA FEINERS INCLOU BEGUDA
Arròs no disponible

14’90 iva inclòs

 

PER PICAR

·CROQUETES DE POMA I FOIE 8,00€
·Gyozas de gambes amb verduretes i salsa ponzu  9,00
·BRANDADA DE BACALLÀ GRATINADA A LA MEL 9,50€
·TARTAR DE TONYINA AMB ALVOCAT I OLI DE PORRADELL 12,90€
·STEAK TARTAR DE LA VALL DE MANYANET 14,90€
·PLAT DE PERNIL IBÈRIC DE GLÀ 15’90€
·FOIE MICUIT AMB TORRADETES 12’90€
·Brotxetes de llagostí cruixent amb kimchée 8’00€
·GAMBES VERMELLES A LA PLANXA 15’90€
·Navalles a la planxa 12’90
·PLAT DE COCA DE FOLGUEROLES 2,90€
·RACCIÓ DE PA 0,80€
·RACCIÓ DE PA PER A CELIACS 1,50€​

CARTETA DE NIT

PER PICAR

Croquetes de foie i poma 8,00€
Brotxetes de llagostí cruixent amb kimchée 8’00€
Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 9,00€
Brandada de bacallà a la mel 9,50€
Pernil ibèric de glà 16,90€
Foie micuit amb torradetes 12,90€
Coca de folgueroles amb tomàquet 2,90€
Ració de pa 0’70€

ELS PLATS LLEUGERS

Amanida d esqueixada i escalivada 9,25€
Amanida amb carpaccio de bou, pernil ibèric i encenalls de foie i parmesà 12,90€
Fideus yakisoba amb verdures i soja 9,25€
Verdures a la graella amb romesco 9,25€
Carpaccio de bou amb parmesà 9,25€
Risotto de ceps i parmesà 12,90€
Tartar de tonyina amb guacamole i wasabi  12,90€
Crema de Salmorejo 9’25€
Ceviche de corball amb llet de coco 12’90€

LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn

amb botifarra del Perol 9,25€
amb ous ferrats i cansalada confitada 9,25€
amb foie i pernil ibèric 11,95€
amb pop i sobrassada ibèrica 14,95€

ELS PLATS FORTS

Calamarsets a la planxa 12,90€
Pokebowl d hamburguesa de vedella amb formatge fos 12,90€
Terrina de peu de porc cruixent amb gambes i foie 14,90€
Steak tartar de vedella ecològica 14,90€
Tataki de tonyina amb maionesa de wasabi 14,90€
Tallata de vedella rúbia gallega a la planxa 14,90€
Gambes vermelles a la planxa 14,90€
Pop a la planxa amb textures de cansalada 17,50€

MENÚ KURSAAL - 22€

Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 22€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA

 

ENTRANTS

- AMANIDA AMB ESQUEIXADA I ESCALIVADA 9,25€
- Crema de Salmorejo 9,25€
- Fideus Yakisoba amb verduretes i soja  9,25€
- Verdures a la graella amb romesco  9,25€
- Carpaccio de vedella amb parmesà  9,25€
- Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada  9,25€
- Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo  9,25€
- Patates Kursaal amb botifarra del Perol  9,25€

ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€

– AMANIDA AMB MADUIXES, FRUITS SECS I ENCENALLS DE BRIE 12,90€
- Ceviche de corball amb llet de coco 12’90€
- AMANIDA AMB MADUIXES, FRUITS SECS I ENCENALLS DE BRIE 12,90€
- RISOTTO DE CEPS AMB ENCENALLS DE FOIE 12’90€
- TÀRTAR DE TONYINA AMB GUACAMOLE I WASABI 12’90€
- CANELÓ DE POLLASTRE ECOLÒGIC DE LA TORRE D ERBULL 12,90€

PLATS PRINCIPALS

- ARROSEJAT AMB CARPACCIO DE GAMBES I CLOÏSSES | MÍNIM 2 PERSONES 13,90€
- FIDEUÁ AMB SIPIA, CLOISES I NAVALLES | MÍNIM 2 PERSONES 13,90€
- CALAMARSETS A LA PLANXA 12,90€
- COSTELLA DE PORC LACADA AMB SALSA BBQ 12,90€
- HAMBURGUESA VEGANA AMB ROMESCO I VERDURETES 12,90€
- POKE-BOWL D’HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB PATATES KURSAAL I FORMATGE FOS 12,90€
- XAI LLETÓ DEL PALLARS CUIT AL FORN A BAIXA TEMPERATURA 12,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3

- Bacallà a baixa temperatura amb tomàquets confitats i assecats amb orenga fresca 14,90€
- ARRÒS NEGRE AMB ESCAMARLANS | MÍNIM 2 PERSONES 15,90€
- Arròs de muntanya amb costella de porc i bolets 15’90 | MÍNIM 2 PERSONES 15,90€
- TERRINA DE PEU DE PORC CRUIXENT AMB GAMBES I FOIE 14,90€
- TALLATA DE VEDELLA RÚBIA GALLEGA A LA PLANXA AMB OLI DE ROMANÍ 14,90€
- TATAKY DE TONYINA AMB MAIONESA DE WASABI 14’90€
- Turbot al forn amb oli d espècies  15,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6

- GAMBES VERMELLES A LA PLANXA 19,00€
- ARRÒS CALDÓS DE LLAMÀNTOL DE L’ATLÀNTIC | MÍNIM 2 PERSONES 17,50€
- POP A LA PLANXA AMB TEXTURES DE CANSALADA 17,50€
- FILET DE BOU AMB SALSA AL CAFÈ DE PARÍS 17,50€

Els preus indicats en cada plat són  per plat fora de menú iva no inclòs.

MENÚ PARELLA 65€

ENTRANTS DE SOBRETAULA

Amanida de figues i encenalls de pernil ibèric
Dauets de salmó marinat amb soja i oli de sèsam
xarrup de Salmorejo
Carpaccio de pop amb parmentier de patata violeta
Vieura a la planxa amb maionesa de tòfona
Saltat de bolets amb ou a baixa temperatura

SEGONS A ESCOLLIR

►Bacallà a baixa temperatura amb tomàquets confitats i assecats amb orenga fresca
►Calamarsets a la planxa
►Costella de porc de Palou a baixa temperatura amb salsa BBQ
►Terrina de peu de porc amb cruixent
►Turbot al forn amb oli d’ espècies (+4€)
►Arrosejat amb cloïsses i carpaccio de gambes (mín.2 p.)
►Filet de bou amb salsa cafè de paris (+4€)
►Arròs negre amb escarmarlans (mín.2 p.) (+4€)
►Arròs de muntanya amb costella de porc i bolets(mín.2 p.) (+4€)
►Arròs caldós de llamantol de l’atlàntic (mín.2 p.) (+ 4€)

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

Temps de Flors blanc - Sumarroca
Temps de Fruits negre - Sumarroca

POSTRES A ESCOLLIR

65€ PARELLA

VERMUT ARRÒS: 24€

VERMUT DE SOBRETAULA

Bossa de patates Piqué
Assortit d’olives
Seitons marinats 
Brotxetes de llagostins cruixents amb maionesa de kimchée
Saltejat de bolets, cansalada i ous ferrats

SEGONS A ESOLLIR

Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
Fideuà amb sípia (mín. 2 p.)
Arròs de muntanya de temporada (consultar)(mín. 2 p.) (+ 3€)
Arròs negre amb sípia i escamarlans (mín. 2 p.) (+ 3€)
Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

VINS

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES

CAPRICI ARTIUM 12,90€
MES QUE PARAULES 15,90€
EXBIS CAN SERRA 14,90€
COLLBAIX LA LLOBETA 18,90€

ABADAL 3.9 26,90€
SOLERGIBERT RESERVA 15,90€

SOLERGIBERT DE MATACANS 26,90€

COLBAIX SINGULAR 29.90€
MURALLIUS 29.90€

VINS ROSATS

MERLOT GRAU 13,90€
ABADAL ROSAT 14,90€
MART GRAMONA 15,90€

VINS BLANCS

ARTIUM PICAPOLL 14,50€
AMOR PROPI 15’50€
MES QUE PARAULES 15,90€
Abadal Picapoll 16.50€
RAW PICAPOLL COLLBAIX 21,90€

————————-

VINS BLANCS

GESSAMÍ GRAMONA-D.O. PENEDÈS 17,90€
EL PRIMER VERDEJO -D.O. COSTERS DE SEGRE 15,90€
PAZO DE SEÑORANS-D.O. RÍAS BAIXAS ALBARIÑO 18,90€
RITA VINYES DOMÈNECH-D.O. MONTSANT 27’90€
“P’TIT LÉON” DE LÉON BEYER-D.O. APPELLATION ALSACE CONTRÔLÉE 15.90€

VINS NEGRES

BANCAL DEL BOSC-D.O. MONTSANT 19.90€
RITME-D.O. PRIORAT 22.90€
PREDICAT-D.O.Q. PRIORAT 17,90€
OSTATU CRIANÇA RIOJA ALABESA-D.O. RIOJA 16,90€

VETUS 2017-DO TORO 19’90€
BOSQUE DE MATASNOS-D.O. RIBERA DEL DUERO 35€

ESCUMOSOS

GIBERT BRUT NATURE GRAN RESERVA 13,50€
AT ROCA BRUT RESERVA 16,90€
’ALBA AL TURÓ - ANCESTRAL 17,90€
BLANC DE BLANCS DE RAVENTS I BLANC 16.90€
DE NIT DE RAVENTÓS I BLANCH 21.50€
GRAMONA IMPERIAL 23,50€
RECAREDO BRUT NATURE GRAN RESERVA 26,50€
DE LA FINCA RAVENTS I BLANC 26.90€
BARON FUENTÉ RESERVE BRUT CHAMPAGNE 35,00€
VARDON KENNET ESPLENDOR TORRES 35,00€

POSTRES

»RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»NIUET DINSTAMBUL. PASTA CATAIFI AMB MASCARPONE
I MELMELADA DE MADUIXA
/INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»ASSORTIT DE TRUFES CASOLANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»TATIN DE PERES AMB GELAT DE CANYELLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITS VERMELLS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»TORRIJA A LA NOSTRA MANERA AMB GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€

»COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE BALSÀMIC I GERS /+2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

»CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB AMETLLES I RATAFIA DELS RAIERS
+2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

»PROFITEROL GEGANT AMB NATA, GELAT DE VAINILLA I XOCOLATA CALENTA
INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS PER COMPARTIR
INDIVIDUAL AMB SUPLEMENT 4€, 9,90€ 

Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.

TAKE AWAY

EXPERIÈNCIES KURSAAL

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!