MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-17,90€

Migdies feiners de dilluns a divendres //
Entrants + Plat Principal + Postres + una beguda //

ENTRANTS
  • Amanida verda amb llenties i verduretes al forn amb vinagreta d’olives negres
  • Crema de Vichyssoise
  • Trinxat amb botifarra del perol i cruixent de cansalada
Entrants amb suplement +3 € //
  • Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14.00 €
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 12.00 €
  • Timbal de brandada amb làmines de patata 12.00 €
  • Gyozas de llagostins amb vinagreta oriental i pols de kikus 12.00 €
  • Carxofes confitada a l’oli d oliva amb encenalls d’ibèric 16.00 €
  • Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16.00 €
Plats principals //
  • Bacallà amb un fons de parmentier de patata i crema suau de sobrassada
  • Cruixent de peu de porc desossat a la planxa amb guarnició
  • Cuixa de pollastre al forn amb salsa oporto
Plats principals amb suplement + 3 € // 
  • Fideuà amb sípia i navalles 15,50 €
  • Arròs mixte del senyoret 15,50 €
  • Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa 15,50 €
  • Hamburguesa vegana de carxofes i romesco 15,50 €
  • Hamburguesa de vedella ecològica
  • amb ceba confitada i f. de cabra 15,50 €
  • Calamarsets a la planxa 15,50 €
Plats principals amb suplement + 5 € // 
  • Tallata de vedella amb oli d’espècies 18,00 €
  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.) 18,00 €
  • Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (mín. 2 p.) 18,00 €
  • Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
Plats principals amb suplement + 8 € // 
  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic (mín. 2 p.) 24,00 €

CARTA NITS

Per compartir //

  • Pernil ibèric tallat a mà 19,50 €
  • Les nostres patates braves 8,00 €
  • Panet bao de pulled pork amb kimchée 5,50 €
  • Bikini de pa de croissant amb sobrassada, brie i mel 13,00 €
  • Gyozas de llagostins i verduretes amb vinagreta oriental i pols de kikus (6 unitats) 12,00 €
  • Mandonguilles cruixents de carn amb trompetes de la mort i maionesa trufada (4 unit) 12,00 €
  • Croqueta de pernil ibèric 2,00 €
  • Calamar a la romana a la nostra manera 15,00 €
  • Brandada de bacallà amb torradetes 12,00 €
  • Coca de Folgueroles amb tomàquet 3,60 €
  • Racció de pa 0,90€

Per començar //

  • Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14,00 €
  • Carxofes confitades a l’oli amb encenalls de pernil (3 unitats) 16,00 €
  • Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16,00 €
  • Tàrtar de salmó amb alvocat, mango i llet de coco 16,00 €

Per acabar //

  • Tallata de vedella amb oli d espècies 18,00 €
  • Steak tàrtar amb encurtits i esferificació d’oli d oliva 19,00 €
  • Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
  • Calamarsets a la planxa 15,50 €

Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

MENÚ KURSAAL - 26.50€

Entrants + plat principal + postres //
Migdies de dissabtes, diumenges i festius //

Entrants a escollir//

  • Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14.00 €
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 12.00 €
  • Timbal de brandada amb làmines de patata 12.00 €
  • Gyozas de llagostins amb vinagreta oriental i pols de kikus 12.00 €
  • Crema de carbassa amb llet de coco, encenalls de brie i les seves pipes 12.00 €

Entrants amb suplement +2€ //

  • Carxofes confitada a l’oli d oliva amb encenalls d’ibèric 16.00€
  • Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16.00€

Plats principals //

  • Calamarsets a la planxa 15.50 €
  • Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa 15.50 €
  • Hamburguesa vegana de carxofes i romesco 15.50 €
  • Hamburguesa de vedella ecològica amb ceba confitada i f. de cabra 15.50 €
  • Fideuà amb sípia i navalles (mínim 2 persones) 15.50 €
  • Arròs mixte del senyoret (mínim 2 persones) 15.50 €

Plats principals amb suplement +3€ //

  • Bacallà amb carxofes i bolets18,00 €
  • Tallata de vedella amb oli d espècies 18,00 €
  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloisses (mínim 2 persones) 18,00 €
  • Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (mínim 2 persones) 18,00 €
  • Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €

Plats principals amb suplement +6€ //

  • Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mínim 2 persones) 24,00 €

Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer
al moment de prendre-us nota

 

 

 

MENÚ PARELLA - 72€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

*Els arrossos només disponibles als migdies

Amanida de xató
Calçot a baixa temperatura amb romesco
Tàrtar de salmó amb alvocat, mango i un toc de siratxa
Gyozas de llagostí amb salsa d ostres
Carxofa confitada amb encenalls d’ibèric

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • Calamarsets a la planxa
  • Hamburguesa de vedella ecològica amb ceba confitada i formatge de cabra
  • Melós de Porc de Palou cuit a baixa temperatura amb salsa de taronja i mostassa
  • Bacallà amb carxofes i bolets
  • *Arròs mixte del Senyoret (mín. 2 per.)
  • *Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (mín. 2 per.)
  • *Arròs de sípia i pop amb sobrasada (mín. 2 per.) (+4€)
  • Tataki de tonyina vermella (+4€)
  • Tallata de vedella amb oli de romaní (+4€)
  • *Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 per.) (+4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

Auzells D.O. Costers de Segre
Mineral D.O. Montsant

72€ PARELLA

VERMUT ARRÒS: - 26.50€

VERMUT DE SOBRETAULA

Variat d’olives
Dauet de salmó marinat amb citrica
La nostre croqueta de pernil ibèric
Brotxeta de Llagostí cruixent amb romesco
Portobello amb provolone

SEGONS A ESOLLIR

Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (min. 2 px.)
Arròs mixte del senyoret (min. 2 px.)
Fideuà amb sípia i navalles (min. 2 px.)
Arròs de sípia, pop i sobrasada (min. 2 px.)( +3€)
Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (min. 2 px.)(+3 €)
Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (min. 2 px.) (+6 €)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

Demana per les nostres Sangries!

MENÚ TAPES NIT: - 25€

MENÚ TAPES DE NIT

//Les nostres patates braves
//Carpaccio de vedella amb parmesà
//Cruixent de brandada amb crema de marisc
//Croquetes de pernil ibèric amb maionesa de kimchée
//Foccaccia amb burratines, tomàquet confitat i oli d alfàbrega fresca
//Secret de porc ibèric amb piquillos

Postres a escollir
Beguda no inclosa

Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer al moment de prendre-us nota

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 17.00€
  • LES TINES D EXIBIS 20.00€
  • MES QUE PARAULES 20.00€
  • ABADAL MATIS 21.00€
  • SOLERGIBERT RVA 21.00€
  • COLLBAIX LA LLOBETA 22.00€
  • BERNAT OLLER 22.00€
  • PEDRUSCALL 22.00€
  • CINC MERLOT. ABADAL 27.00€
  • CÀNDIA OLLER DEL MAS 27.00€
  • SUMOLL MONOVARIETAT. GRAU I GRAU 29.00€
  • ABADAL 3.9 33.00€
  • COLLBAIX SINGULAR 38.00€
  • ARNAU OLLER 38.00€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 18.00€
  • Nurva Abadal 20,00€
  • JEAN LEON Rosé D.O. PENEDÈS 21.00€
VINS BLANCS
  • ABADAL ALBA 19.00€
  • MÉS QUE PARAULES 20.00€
  • ABADAL PICAPOLL 21.00€
  • BERNAT OLLER BLANC DE PICAPOLLS 22.00€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX 29.00€
  • SUMOLL-GARNATXA. GRAU I GRAU 29.00€

————————-

VINS BLANCS

  • KURSAAL D.O. CATALUNYA  15.00€
  • CROMÀTIC D.O. PENEDÈS 17.00€
  • LEGARIS D.O. RUEDA 19.00€
  • MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 19.00€
  • MALVASIA DE SITGES D.O. PENEDÈS 20.00€
  • GRAMONA GESSAMÍ D.O. PENEDÈS 21.00€
  • TEMPS DE FLORS D.O. PENEDÈS 20.00€
  • MART GRAMONA D.O. PENEDÈS 22.00€
  • AUZELLS D.O. COSTERS DE SEGRE 22.00€
  • JEAN LEON CHARDONNAY D.O. PENEDÈS 23.00€
  • MARKUS MOLLITOR RIESLING BADEN (ALEMANYA) 24.00€
  • LAFOU ELS AMELERS D.O. TERRA ALTA 26.00€
  • XOT. PICAPOLL. VINYES DELS ASPRES D.O. EMPORDÀ 24.00€
  • ORBITA VENUS SARA PÉREZ D.O.CONCA DE BARBERÀ 27.00€
  • TERROIR SENSE FRONTERES BRISAT D.O. MONTSANT 27.00€
  • LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORA 29.00€
VINS NEGRES
  • KURSAAL D.O. CATALUNYA 15.00€
  • CROMÀTIC D.O. PENEDÈS 17.00
  • MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 19.00€
  • SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 19.00€
  • VINA SALCEDA CRIANÇA D.O.Q RIOJA 22.00€
  • SENTIDO D.O RIBERA DE DUERO 21.00€
  • VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 24.00€
  • PIPIRIPIPS. GRENACHE ET CARIGNAN. FRANÇA 25.00€
  • TERROIR SENSE FRONTERES D.O. MONTSANT 27.00€
  • LE 3 LOUPS BROUILLY 29.00€
  • SALMOS D.O.Q. PRIORAT 38.00€
  • PURGATORI D.O. COSTERS DE SEGRE 38.00€
  • S ALOU.VINYES DELS ASPRES D.O. EMPORDÀ 39.00€
  • MALLEOLUS EMILIO MORO D.O. RIBERA DE DUERO 42.90€
  • TERRA DE CUQUES D.O.Q. PRIORAT 45.00€
  • VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 65.00E
ESCUMOSOS
  • GIBERT BRUT D.O. CAVA 18.00€
  • ORIGEN VALLFORMOSA D.O. CAVA 20.00€
  • BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 21.00€
  • AT ROCA BRUT RESERVA  22.00€
  • DE NIT RAVENTÓS I BLANC 29.00€
  • GRAMONA IMPERIAL 28.00€
  • LEOPARDI LLOPART GRAN RESERVA 35.00€
  • LA FINCA DE RAVENTÓS I BLANC 37.00E
  • TAITTINGER CHAMPAGNE 59.00€

POSTRES

Trufes casolanes 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Tartaleta de poma amb gelat de vainilla 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Brownie de xocolata amb gelat de “dolç de llet” 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Cheesecake cremós amb coulis de fruita vermella 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
Gelat de torró amb ametlles i ratafia 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)
Xuixó de Ratafia amb el seu xarrup 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)
Gintònic de Seagram’s 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)

 

EXPERIÈNCIES KURSAAL

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!