MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-16,50€

 

ENTRANTS
  • Amanida de llenties amb vinagreta de verduretes
  • Carpaccio de carbassó amb dauets de tomàquet i olivada
  • Timbal de brandada de bacallà amb làmines de patata (+2€)
  • Espaguetis negres saltejats amb all i bitxo
  • Lasanya d’Alberginia, carn i formatge
PLATS PRINCIPALS
  • Xai del Pallars cuit a baixa temperatura amb salsa oporto(+3€)
  • Terrina de peu de porc a la planxa amb guarnició
  • Pit de pollastre amb maionesa de curri
    Bacallà al forn amb ceba confitada i fruita seca
  • Suprema de lluç amb cruixent de kikos
  • Arròs del dia (+3€)
POSTRES I UNA BEGUDA
  • Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
  • Suplement 10% a la Terrassa, No Inclòs
  • Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo

MENÚ PARELLA - 69€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

Amanida verda amb favetes i pernil
Carpaccio de gambes amb gel de piquillo
Mini fajita de porc de Palou i cítrics
Bales de parmesà, cherri i pesto
Croquetes de pernil ibèric

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • Bacallà al pil-pil fresc de bolets
  • Calamarsets a la planxa amb verduretes
  • Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica amb cheddar i ceba cruixent
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura amb reducció d’oporto
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes
  • Arrosejat de cloïsses i carpaccio de gambes (mín. 2 p.)
  • Turbot al forn amb all i pebre (mín. 2 p.) (+4 €)
  • Tsunami de Tonyina vermella (+4€)
  • Tallata de vedella a la planxa amb oli de romaní (+4€)
  • Arròs de bolets, tallata de vedella i encenalls de foie (mín. 2 p.) (+3€)
  • Arròs de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 p.) (+4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

  • Abadal Matís
  • Picapoll Mondobert
  • Abadal Rosat
  • Grau Merlot rosat
  • Solergibert cabernet Reserva
  • Clos Colltor
  • Artium Picapoll
  • Collbaix La Llobeta (+4€)
  • Macabeu Vinyes Velles Solergibert (+4€)
  • Sumoll Vinyes Velles Solergibert (+4€)

POSTRES A ESCOLLIR

69€ PARELLA

VERMUT ARRÒS: - 25€

VERMUT DE SOBRETAULA

Variat d’olives
Dau de salmó amb alga wakame
Musclos marinats amb llima i pebre
Croqueta casolana de pernil ibèric
Gyozas de gambes i verduretes

SEGONS A ESOLLIR

  • Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
  • Arròs del senyoret (mínim 2 p.)
  • Fideuà amb sípia i navalles (mín. 2 p.)
  • Arròs de muntanya amb carxofes i melòs de vedella (mín. 2 p.) (+ 3€)
  • Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)
  • Arròs de secret de porc, carbassa i shitakes (mín. 2 p.) (+ 3€)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

Demana per les nostres Sangries!

MENÚ KURSAAL - 25€

Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 25€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA

 

ENTRANTS

  • Amanida amb poma, nous i tomàquets confitats amb mel 10.25€
  • Crema de salmorejo amb oli de Corbella 10.25€
  • Saltejat de verdures de temporada amb bolets i soja 10.25€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 10.25€
  • Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 10.25€
  • Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 10.25€
  • Patates kursaal amb botifarra del perol 10.25€

ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€

  • Amanida verda amb favetes i encenalls de pernil 13,90€
  • Tartar de tonyina amb guacamole 13,90€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 13,90€

PLATS PRINCIPALS

  • Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13.90€
  • Arròs mixte del senyoret| mínim 2 persones 13.90€
  • Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 13.90€
  • Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 13.90€
  • Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 13.90€
  • Melós de porc de Palou al forn amb salsa de taronja i mostassa 13.90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3

  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 persones 15.50€
  • Bacallà al pil-pil fresc de bolets 16.90€
  • Tsunami de tonyina vermella16.90€
  • Arròs de gamba vermella | mínim 2 persones 16.90€
  • Arròs de muntanya amb melós de vedella | mínim 2 persones 16.90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 16.90€
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 16.90€
  • Tallata de vedella amb oli de romaní 16.90€
  • Arròs de bolets, tallata de vedella I encenalls de foie| mín. 2 p 16.90€
  • Turbot al forn amb all i pebre | mínim 2 persones 16.90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6

  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 19,50€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

 

MENÚ TAPES NIT - 19.50€

5 TAPES + POSTRES - 19.50€

  • LES NOSTRES BRAVES
  • CARPACCIO DE GAMBA, GEL DE PIQUILLO
  • BALES DE PARMESÀ , CHERRY I PESTO
  • SALTEJAT DE CALAMARS AMB ALL TENDRE I CHILI DOLÇ
  • TALLATA THAI

POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA

*MINIM 2 PERSONES. CAL FER EL MENÚ A TAULA COMPLETA
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

PER PICAR / CARTETA DE NIT

PER PICAR

  • Croquetes casolanes de pernil ibèric 9,00€
  • Brotxetes de llangostí amb kimchée. 9.50€
  • Las nostres patates braves 7.00€ 
  • Saltejat de calamars amb all tendre i chili dolç 12.50€
  • Fingers de pollastre amb emulsió de curri 9.50€
  • Brandada de bacallà a la mel 9.50€
  • Pernil ibèric de Glà 16.90€
  • Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 10.50€
  • Tartar de tonyina amb guacamole 13.50€
  • Coca de Folgueroles amb tomàquet 3.15€

ELS PLATS LLEUGERS

  • Amanida amb poma, nous i tomàquets confitats amb mel 10.50€
  • Amanida verda amb favetes i encenalls de pernil 13.50€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 13.50€ 
  • Saltejat de verdures de temporada amb bolets i soja 10.50€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 10.50€

LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn

amb botifarra del Perol 10.50€
amb ous ferrats i cansalada confitada 12.50€

ELS PLATS FORTS

  • Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 13,90€
  • Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 13,90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 16,90€
  • Tsunami de tonyina vermella 16,90€
  • Steak tartar de vedella ecològica 16,90€
  • Tallata de vedella amb oli de romaní 16,90€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 13,90€
  • EXIBIS CAN SERRA . 16,90€
  • MES QUE PARAULES 16,90€
  • ABADAL MATIS  16,90€
  • SOLERGIBERT  18,50€
  • COLLBAIX LA LLOBETA  19,50€
  • BERNAT OLLER  19,50€
  • SUMOLL VINYES VELLES 21.90€
  • ABADAL 3.9  28,90€
  • COLLBAIX SINGULAR 33,00€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 14,90€
  • ABADAL ROSAT 15,50€
  • Jean Leon Rosé D.O. Penedès 19,50€
VINS BLANCS
  • ARTIUM PICAPOLL 14,90€
  • PIC DE SOLERGIBERT PICAPOLL 15,90€
  • Picapoll Mondobert 16,90€
  • OLLER DEL MAS PICAPOLL 17,90€
  • ABADAL PICAPOLL  17,90€
  • SOLERGIBERT MACABEU VINYES VELLES 21.50€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX  23,90€

————————-

VINS BLANCS

  • GRAMONA FA CALÓ MUSTILLANTD.O. PENEDÈS 14’90€
  • RAIMAT ALBARIÑO SAIRA D.O. COSTERS DEL SEGRE 16’50€
  • LEGARIS D.O. RUEDA  16,90€
  • MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 15.90€
  • FINCA LA BOLTANA D.O. PENEDÈS 16,90€
  • GESSAMÍ GRAMONA D.O. PENEDÈS 17,90€
  • Jean Leon Chardonnay D.O. Penedès 19,50€
  • MARKUS MOLITOR RIESLING D.O. MOSEL  19,90€
  • LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORAT  27’50€
VINS NEGRES
  • SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 16,90€
  • EL PISPA D.O. MONTSANT  16,90€
  • Jean Leon Petit Verdot D.O. Penedès 18,50€
  • VETUS D.O. TORO  19,90€
  • Marques del Atrio reserva D.O.Q Rioja 19,90€
  • VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 21.00€
  • EOS SYRAH LOXAREL D.O. PENEDÈS 21.90€
  • MARTINET BRU D.O.Q PRIORAT 25.00€
  • FINCA MALAVEÏNA D.O. EMPORDÀ. 27,90€
  • ATALAYA VALTRAVIESO RESERVA RIBERA DE DUERO 33,00€
  • BOSQUE DE MATASNOS 35,00€
  • NEO D.O. RIBERA DE DUERO 35,00€
  • LO GRAU DE L´INQUISIDOR. SIRAH D.O. TERRA ALTA 42.00€
  • VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 59,00€
ESCUMOSOS
  • GIBERT Brut D.O. Cava 14.90€
  • ROVELLATS CUVÈEBRUT RESERVA 16,90€
  • AT ROCA BRUT RESERVA 17,90€
  • BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 18’90€
  • Loxarel Garnatxa Clàssic Penedès 20.50€
  • DE NIT RAVENTÓS I BLANC 21,50€
  • GRAMONA IMPERIAL 24,90€
  • ARS COLLECTA BLANC NOIRS  24,90€
  • RECAREDO BRUT NATURE GRAN RESERVA 28,50€

POSTRES

 

  • RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • TRUFES ARTESANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS  5,50€
  • SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITA VERMELLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS / +2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
  • COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA /+2€AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

EXPERIÈNCIES KURSAAL

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!