MENÚ KURSAAL - 24€

Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 24€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA

 

ENTRANTS

  • Amanida amb figues, fruita seca i encenalls de brie 9,25€
  • Crema de carbassa amb les seves textures 9,25€
  • Verdures a la graella amb romesco 9,25€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 9,25€
  • Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 9,25€
  • Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 9,25€
  • Patates kursaal amb botifarra del perol 9,25€

ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€

  • Amanida tèbia amb bolets de temporada i carpaccio de botifarra negre 12,90€
  • Tartar de tonyina amb guacamole 12,90€
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 12,90€

PLATS PRINCIPALS

  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 persones 13,90€
  • Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13,90€
  • Calamarsets a la planxa amb patates morter 12,90€
  • Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 12,90€
  • Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 12,90€
  • Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 13,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3

  • Bacallà amb parmentier de moniato i castanyes 15,90€
  • Tsunami de tonyina vermella 15,90€
  • Arròs de gamba vermella | mínim 2 persones 15,90€
  • Arròs de muntanya amb bolets i melós de vedella | mín. 2 p. 15,90€
  • Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 15,90€
  • Tallata de vedella amb oli de romaní 15,90€
  • Turbot a la donostiarra 15,90€

PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6

  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 18,90€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

 

MENÚ PARELLA 65€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

  • Amanida amb figues, fruita seca i encenalls de brie
  • Crema de bolets amb aroma de tòfona
  • Croquetes de pernil ibèric casolanes
  • Bao farcit de pollastre teriyaki
  • Dauets de bacallà marinats

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • Bacallà amb parmentier de moniato i castanyes
  • Calamarsets a la planxa
  • Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica amb cheedar i ceba cruixent
  • Arrosejat de cloïsses i carpaccio de gambes (mín. 2 p.)
  • Tsunami de Tonyina vermella (+ 4€)
  • Tallata de vedella a la planxa amb oli de perrins i romaní (+ 4€)
  • Arrosejat de gamba vermella (mín. 2 p.) (+ 4€)
  • Arròs de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 p.) (+ 4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

  • Abadal picapoll D.O. Pla de Bages
  • Abadal Matis D.O. Pla de Bages
  • Abadal 3.9 reserva D.Om Pla de Bages (+ 6€)
  • Llavors D.O. Empordà
  • Oest de Collbaix D.O. Pla de Bages
  • Blanc de blancs Raventós i Blanc
  • Només Garnatxa D.O. Empordà
  • Perfum de Can Sumoi D.O. Penedès
  • Sisquella D.Om Costers de Segre

POSTRES A ESCOLLIR

65€ PARELLA

VERMUT ARRÒS: 24€

VERMUT DE SOBRETAULA

Bossa de patates Piqué
Assortit d’olives
Xarrup de carbassa
Panet bao amb pollastre teriyaki
Dauet de salmó marinat fet a casa

SEGONS A ESOLLIR

  • Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
  • Fideuà amb sípia (mín. 2 p.)
  • Arròs de muntanya de temporada (consultar)(mín. 2 p.) (+ 3€)
  • Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

PER PICAR / CARTETA DE NIT

PER PICAR

  • CROQUETES CASOLANES DE PERNIL IBÈRIC 8,00€
  • BROTXETES DE LLAGOSTÍ CRUIXENT AMB KIMCHÉE 8’00€
  • GYOZAS DE GAMBES AMB VERDURETES I PONZU 9,00€
  • BRANDADA DE BACALLÀ A LA MEL 9,50€
  • PERNIL IBÈRIC DE GLÀ 16,90€
  • DAUETS DE SALMÓ MARINATS A CASA 9,00€
  • BRAVES DE MONIATO 7,00€
  • PANETS BAO FARCITS DE POLLASTRE TERIYAKI ( 2 UNITATS)  8 ,00€
  • COCA DE FOLGUEROLES AMB TOMÀQUET 2,90€

ELS PLATS LLEUGERS

  • Amanida amb figues, fruita seca i encenalls de brie 9,25€
  • AMANIDA TÈBIA DE BOLETS DE TEMPORADA I CARPACCIO DE BOTIFARRA NEGRA  12,90€
  • VERDURES A LA GRAELLA 9,25€
  • CARPACCIO DE BOU AMB PARMESÀ 9,25€

LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn

amb botifarra del Perol 9,25€
amb ous ferrats i cansalada confitada 11.00€

ELS PLATS FORTS

  • CALAMARSETS A LA PLANXA AMB PATATES MORTER 12,90€
  • POKEBOWL D HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB FORMATGE FOS 12,90€
  • TERRINA DE PEU DE PORC CRUIXENT AMB GAMBETES 14,90€
  • TSUNAMI DE TONYINA VERMELLA 15,90€
  • STEAK TARTAR DE VEDELLA ECOLÒGICA 15,90€
  • TALLATA DE VEDELLA RÚBIA GALLEGA A LA PLANXA 15,90€

*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

MENÚ TAPES NIT

6 TAP E S + P O STRE S
+ UNA B E G U D A - 2 5 €

  • BRAVES DE MONIATO
  • PANET BAO FARCIT DE POLLASTRE TERIYAKI
  • GYOZAS DE GAMBES AMB SALSA PONZU
  • DAUETS DE SALMÓ MARINAT A LA NOSTRA MANERA
  • CROQUETES CASOLANES DE BOLETS
  • MINI TSUNAMI DE TONYINA VERMELLA

POSTRES A ESCOLLIR
UNA BEGUDA INCLOSA

*MINIM 2 PERSONES. CAL FER EL MENÚ A TAULA COMPLETA
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.

MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-15,90€

 

ENTRANTS
  • Amanida verda amb fruita seca i formatge de cabra
  • Crema del dia
  • Carpaccio de vedella amb parmesà
  • Espaguetis negres a la crema de gambes (+2€)
  • Pebrots del piquillo farcits de brandada amb la seva salseta
PLATS PRINCIPALS
  • Bacallà al forn amb piperada
  • Salmó a la planxa amb verduretes i mantega d anet (+3€)
  • Fingers de pollastre amb maionesa de cítrics
  • Costella de porc rostida amb romaní
  • Arròs del dia (+3€)
POSTRES I UNA BEGUDA
  • Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
  • 10% De suplement terrassa, no inclòs
  • Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 12,90€
  • EXIBIS CAN SERRA 15,90€
  • MES QUE PARAULES 15,90€
  • ABADAL MATIS 15,90€
  • SOLERGIBERT 16,90€
  • Oest de Collbaix 16,90€
  • COLLBAIX LA LLOBETA 18,90€
  • BERNAT OLLER 18,90€
  • ABADAL 3.9 26,90€
  • COLLBAIX SINGULAR 29,90€
  • MURALLIUS 29,90€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 13,90€
  • ABADAL ROSAT 14,90€
VINS BLANCS
  • ARTIUM Picapoll 2019 14,50€
  • MES QUE PARAULES  15.90€
  • AMOR PROPI. 15’50€
  • ABADAL PICAPOLL 16,50€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX 23,90€

————————-

VINS BLANCS

  • Dominio de Nogara Verdejo D.O.Rueda 15.90€
  • Gramona fa caló mustillantD.O. Penedès 14’90€
  • Torre del Veguer Fonoll D.O. Penedès 14’90€
  • Viladellops Xarel.lo D.O. Penedès 15’50€
  • EL PRIMER VERDEJO D.O. Costers de Segre 15,90€
  • L´ENCIS D.O. Montsant 15,90€
  • Sisquella D.O. Costers de Segre 15,90€
  • ALBARINHO RAIMAT D.O. Costers de Segre 15,90€
  • BELLERUCHE M. CHAPOUTIER Côtes du Rhône 16,90€
  • GESSAMÍ GRAMONA D.O. Penedès 17,90€
  • MARKUS MOLITOR RIESLING D.O. Mosel 19,90€
  • Torlit Chenin Blanc Roussillon 25,00€
  • RITA VINYES DOMÈNECH D.O. Montsant 27’90€
  • Dolç de FOCDolç de postres 19’00€
VINS NEGRES
  • Viladellops Garnatxa D.O. Penedès 15’50€
  • SIRAH CLOS MONTBLANCDO Conca de Barberà  15,90€
  • CERCIUM D.O. Empordà  15,90€
  • El Pispa D.O. Montsant. 15,90€
  • Només D.O. Empordà 15,90€
  • LA MONTESA D.O. Rioja 16,90€
  • Llavors D.O. Empordà 16,90€
  • Valtravieso Criança D.O. Ribera de Duero 18.00€
  • BANCAL DEL BOSC D.O. Montsant 19,90€
  • VETUS D.O. TORO 19,90€
  • BOSQUE DE MATASNOS 35,00€
  • LES TERRASSES D.O. Ribera Del Duero 39,00€
  • Atalaya Valtravieso Reserva Ribera de Duero 33,00€
  • Voltons 2018 Scala Dei D.O.Q. Priorat  40,00€
ESCUMOSOS
  • GIBERT Brut Nature Gran Reserva 14.90€
  • AT ROCA Brut Reserva 16,90€
  • AT ROCA ROSAT RESERVA 17,90€
  • ARS COLLECTA Blanc Noirs 22,90€
  • BLANC DE BLANCS Raventós i Blanc 16’90€
  • GRAMONA IMPERIAL 24,90€
  • DE NIT Raventós i Blanc 21,50€
  • RECAREDO Brut Nature Gran Reserva 26,50€
  • DE LA FINCA Raventós i Blanc 26,90€

POSTRES

  • TIRAMISÚ DE TE MATCHA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • TRUFES ARTESANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS  5,50€
  • SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITA VERMELLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
  • CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS / +2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
  • COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA /+2€AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€

Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

TAKE AWAY

  • Croquetes de pernil ibèric (5 unitats ) 7,00 euros
     
  • Brotxetes de llagostí cruixent amb kimchée ( 6 unitats) 8,00 euros
     
  • Amanida amb fruita seca i formatge de cabra 9,00 euros
     
  • Espaghettis negres saltejats amb all i bitxu  8,00 euros
     
  • Brandada de bacallà a la mel  8,00 euros
     
  • Gyozas de gambes i verduretes (6 unitats) 8,00 euros
     
  • Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 9,00 euros
     
  • Hamburguesa de vedella ecològica en pa de coca amb cheedar, ceba cruixent i melmelada de tomàquet 9,00 euros
     
  • Hamburguesa vegana amb verduretes i romesco 9,00 euros
     
  • Steak tartar de vedella ecològica 12,00 euros
     
  • Tsunami de tonyina vermella 12,00 euros
     
  • Patates Kursaal amb botifarra del perol 8,00 euros
     
  • Patates  Kursaal amb ous ferrats i cansalada 8,00 euros

EXPERIÈNCIES KURSAAL

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!