MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-18,90€

Migdies feiners de dilluns a divendres //
Entrants + Plat Principal + Postres + una beguda //

ENTRANTS
  • Amanida verda amb tomàquet confitat, festucs, cruixent de ceba i encenalls de foie
  • Crema freda del dia
  • Raviolis farcits de formatge amb salsa pesto i parmesà
Entrants amb suplement +3 € //
  • Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14.00 €
  • Salmorejo amb crostons de pa, oli verge extra i encenalls de pernil ibèric 12.00€
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 12.00 €
  • Timbal de brandada amb làmines de patata 12.00 €
  • Gyozas de llagostins amb vinagreta oriental i pols de kikus 12.00 €
  • Carxofes confitada a l’oli d oliva amb encenalls d’ibèric 16.00 €
  • Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16.00 €
Plats principals //
  • Contracuixa de pollastre rostit a la taronja
  • Botifarra esparracada amb parmentier d’alfàbrega fresca
  • Bacallà amb cremós de patata i salsa de bolets
Plats principals amb suplement + 3 € // 
  • Fideuà amb sípia i navalles 15,50 €
  • Arròs mixte del senyoret 15,50 €
  • Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa 15,50 €
  • Hamburguesa vegana de carxofes i romesco 15,50 €
  • Hamburguesa de vedella ecològica
  • amb ceba confitada i f. de cabra 15,50 €
  • Calamarsets a la planxa 15,50 €
Plats principals amb suplement + 5 € // 
  • Tallata de vedella amb oli d’espècies 18,00 €
  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.) 18,00 €
  • Arròs de muntanya amb melós i bolets (mín. 2 p.) 18,00 €
  • Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
Plats principals amb suplement + 8 € // 
  • Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic (mín. 2 p.) 24,00 €

CARTA NITS

Per compartir //

  • Pernil ibèric tallat a mà 19,50 €
  • Les nostres patates braves 8,00 €
  • Panet bao de pulled pork amb kimchée 5,50 €
  • Bikini de pa de croissant amb sobrassada, brie i mel 13,00 €
  • Gyozas de llagostins i verduretesamb vinagreta oriental i pols de kikus12,00 €
  • Croqueta de pernil ibèric 2,00 €
  • Ous estrellats amb encenalls de pernil ibèric 14,50 €
  • Carpaccio de porc fumat amb maionesa de mel i mostassa 14,50 €
  • Brandada de bacallà amb torradetes 12,00 €
  • Coca de Folgueroles amb tomàquet 3,60 €
  • Pa sense gluten 1,50 €

Per començar //

  • Amanida amb taronja, anous i salmó marinat amb vinagreta dolça 14,00 €
  • Carxofes confitades a l’oli amb encenalls de pernil (3 unitats) 16,00 €
  • Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16,00 €
  • Tàrtar de salmó amb alvocat, mango i llet de coco 16,00 €

Per acabar //

  • Tallata de vedella amb oli d espècies 18,00 €
  • Steak tàrtar amb encurtits i esferificació d’oli d oliva 19,00 €
  • Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 18,00 €
  • Calamarsets a la planxa 15,50 €

*Preus per plat fora de menú. IVA inclòs
Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer
al moment de prendre-us nota
Disposem d´envasos per endur a 0,30 €/UT

MENÚ KURSAAL - 27.90€

Entrants + plat principal + postres //
Migdies de dissabtes, diumenges i festius //

Entrants a escollir//

  • Amanida amb taronja, anous i salmó marinatamb vinagreta dolça 14.00 €
  • Carpaccio de vedella amb parmesà 12.00 €
  • Timbal de brandada amb làmines de patata 12.00 €
  • Gyozas de llagostins amb vinagreta oriental i pols de kikus 12.00 €
  • Salmorejo amb crostons de pa, oli verge extra i encenalls de pernil ibèric 12.00 €

Entrants amb suplement +2€ //

  • Carxofes confitada a l’oli d oliva amb encenalls d’ibèric 16.00€
  • Carpaccio de gambes amb ceba confitada, ceps i oli de porradell 16.00€

Plats principals //

  • Calamarsets a la planxa 15.50 €
  • Melós de porc amb salsa de taronja i mostassa 15.50 €
  • Hamburguesa vegana de carxofes i romesco 15.50 €
  • Hamburguesa de vedella ecològica amb ceba confitada i f. de cabra 15.50 €
  • Fideuà amb sípia i navalles (mínim 2 persones) 15.50 €
  • Arròs mixte del senyoret (mínim 2 persones) 15.50 €

Plats principals amb suplement +3€ //

  • Bacallà amb carxofes i bolets 18,00 €
  • Tallata de vedella amb oli d espècies 18,00 €
  • Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloisses (mínim 2 per.) 18,00 €
  • Arròs de muntanya amb melós i bolets (mínim 2 per.) 18,00 €
  • Arròs de sípia i pop amb sobrassada (mínim 2 per.) 18,00 €
  • Daus de tonyina vermella marinada amb soja, oli de sèsam i alga wakame 19,00 €
  • Suprema de Salmó amb verduretes i soja 18.00€
  • Steak tàrtar amb encurtits i esferificació d’oli d´oliva 19.00€

Plats principals amb suplement +6€ //

  • Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mínim 2 persones) 24,00 €

*Preus per plat fora de menú. IVA inclòs
Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer
al moment de prendre-us nota
Disposem d´envasos per endur a 0,30 €/UT

 

 

 

MENÚ PARELLA - 76€

ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR

*Els arrossos només disponibles als migdies

Amanida de tomàquet del Bages amb llom de tonyina, ceba de Figueres i olives de Kalamata
Cruixent de carxofa amb salseta de piquillos
Esfera de salmó i tonyina fresques amb salsa d ostres
Ravioli farcit de foie amb oli de tòfona i parmesà
Torradeta de carn fumada amb salsa de mostassa i mel

PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR

  • Calamarsets a la planxa
  • Hamburguesa de vedella ecològica amb ceba confitada i formatge de cabra
  • Melós de Porc de Palou cuit a baixa temperatura amb salsa de taronja i mostassa
  • Bacallà amb carxofes i bolets
  • *Arròs mixte del Senyoret (mín. 2 per.)
  • *Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (mín. 2 per.)
  • *Arròs de sípia i pop amb sobrassada (mín. 2 per.) (+4 €)
  • Suprema de Salmó amb verduretes i soja (+4 €)
  • Tallata de vedella amb oli de romaní (+4 €)
  • *Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 per.) (+4€)

POSTRES A ESCOLLIR

UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR

Cap de Pera blanc D.O. Terra Alta
Cap de Pera negre D.O Montsant
Vallformosa Origen DO Cava

76€ PARELLA

VERMUT ARRÒS: - 27.90€

VERMUT DE SOBRETAULA

Variat d’olives
Patates braves
Croquetes de pollastre rostit amb maionesa de tòfona
Brandada de bacallà gratinada amb mel
Torradeta de pasta de full amb mouse de salmó fumat i caviar de truita

SEGONS A ESOLLIR

Arrosejat de carpaccio de gambes i cloïsses (min. 2 px.)
Arròs mixte del senyoret (min. 2 px.)
Fideuà amb sípia i navalles (min. 2 px.)
Arròs de sípia, pop i sobrasada (min. 2 px.)( +3€)
Arròs de muntanya amb melós, carxofes i bolets (min. 2 px.)(+3 €)
Arròs caldós de llamàntol de l’Atlàntic (min. 2 px.) (+6 €)

POSTRES A ESCOLLIR

BEGUDA NO INCLOSA

Demana per les nostres Sangries!

MENÚ TAPES NIT: - 26,50€

MENÚ TAPES DE NIT

////Amanida d’enciams variatsamb salmó marinat i oli de mostassa
//Croqueta de pollastre rostit amb all i oli fumat
//Brandada de bacallà a la mel amb torradetes
//Ous estrellats amb patates
//Mini hamburguesa de carxofes amb ceba confitada i bolets

Postres a escollir
Beguda no inclosa

Si teniu alguna al·lèrgia i/o intolerància informeu al cambrer al moment de prendre-us nota

VINS

10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA

VINS DEL BAGES

VINS NEGRES
  • CAPRICI ARTIUM 19€
  • LES TINES D EXIBIS 21€
  • MES QUE PARAULES 21€ 
  • ABADAL MATIS 22€
  • SOLERGIBERT RVA 22€
  • COLLBAIX LA LLOBETA 23€
  • BERNAT OLLER 23€
  • PEDRUSCALL 23€
  • SENSUS. GRAU 23€
  • CINC MERLOT. ABADAL 28€
  • CÀNDIA OLLER DEL MAS 28€
  • SUMOLL MONOVARIETAT. GRAU I GRAU 30€
  • ABADAL 3.9 34€
  • COLLBAIX SINGULAR 39€
  • ARNAU OLLER 39€
  • ESPECIAL CARINYENA OLLER DEL MAS 295€
VINS ROSATS
  • MERLOT GRAU 20€
  • NURVA ABADAL 22€
  • JEAN LEON Rosé D.O. PENEDÈS 22€
  • LA ROSA DE CAN SUMO 21€
VINS BLANCS
  • ABADAL ALBA 20.00€
  • ARTIUM PICAPOLL 20.00€
  • SAGAL COLLBAIX 21.00€
  • MÉS QUE PARAULES 21.00€
  • ABADAL PICAPOLL 22.00€
  • RAW PICAPOLL COLLBAIX 30.00€
  • BERNAT OLLER BLANC DE PICAPOLLS 23.00€
  • SUMOLL-GARNATXA. GRAU I GRAU 30.00€

————————-

VINS BLANCS

  • KURSAAL D.O. CATALUNYA  15.00€
  • CROMÀTIC D.O. PENEDÈS 18.00€
  • LEGARIS D.O. RUEDA 20.00€
  • MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 20.00€
  • MALVASIA DE SITGES D.O. PENEDÈS 21.00€
  • GRAMONA GESSAMÍ D.O. PENEDÈS 22.00€
  • TEMPS DE FLORS D.O. PENEDÈS 21.00€
  • CAN SUMOI GARNATXA BLANCA D.O. PENEDÈS 21€
  • MART GRAMONA D.O. PENEDÈS 23.00€
  • AUZELLS D.O. COSTERS DE SEGRE 23.00€
  • JEAN LEON CHARDONNAY D.O. PENEDÈS 24.00€
  • MARKUS MOLLITOR RIESLING BADEN (ALEMANYA) 24.00€
  • LAFOU ELS AMELERS D.O. TERRA ALTA 27.00€
  • TERROIR SENSE FRONTERES BRISAT D.O. MONTSANT 28.00€
  • LES BRUGUERES D.O.Q. PRIORA 30.00€
  • La Revelia Godello 34.00€
VINS NEGRES
  • KURSAAL D.O. CATALUNYA 15.00€
  • CROMÀTIC D.O. PENEDÈS 18.00€
  • MASSALUCA D.O. TERRA ALTA 20.00€
  • SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 21.00€
  • VINA SALCEDA CRIANÇA D.O.Q RIOJA 23.00€
  • HITO D.O RIBERA DE DUERO 22.00€
  • VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 25.00€
  • PIPIRIPIPS. GRENACHE ET CARIGNAN. FRANÇA 26.00€
  • TERROIR SENSE FRONTERES D.O. MONTSANT 28.00€
  • Formiga de Vellut D.O.Q Priorat 29.00€
  • LE 3 LOUPS BROUILLY 30.00€
  • EMILIO MORO D.O. RIBERA DE DUERO 34.00€
  • SALMOS D.O.Q. PRIORAT 39.00€
  • PURGATORI D.O. COSTERS DE SEGRE 39.00€
  • S ALOU.VINYES DELS ASPRES D.O. EMPORDÀ 40.00€
  • MALLEOLUS EMILIO MORO D.O. RIBERA DE DUERO 46.00€
  • TERRA DE CUQUES D.O.Q. PRIORAT 46.00€
  • VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 66.00E
ESCUMOSOS
  • GIBERT BRUT D.O. CAVA 19.00€
  • ORIGEN VALLFORMOSA D.O. CAVA 21.00€
  • BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 23.00€
  • AT ROCA BRUT RESERVA  23.00€
  • DE NIT RAVENTÓS I BLANC 30.00€
  • GRAMONA IMPERIAL 29.00€
  • LA FINCA DE RAVENTÓS I BLANC 38.00E
  • TAITTINGER CHAMPAGNE 60.00€

POSTRES

*Brownie de xocolata i anous amb gelat de dolç de llet 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
*Tartaleta de poma confitada amb gelat de vainilla 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
*Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
*Tiramisú de festucs 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
*Mochi de cremós de fruits vermells 6,00€
(Inclòs en tots els Menús excepte Menu Diari)
*Gelat de Torró amb Ratafia i pols d’ametlles 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)
*La nostra versió de pa amb xocolata,
oli i sal i un toc de taronja 7,00€
(+2€ Fent tots els menús excepte Menú Diari)

 

EXPERIÈNCIES KURSAAL

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!