MENÚ KURSAAL - 25€
Cada Dia Migdia i Nit
Entrants+Segons+Postres: 25€
POSTRES A ESCOLLIR /BEGUDA NO INCLOSA
ENTRANTS
- Amanida amb dauets d´albergínia i encenalls de formatge brie 9,25€
- Crema de carbassa amb les seves textures 9,25€
- Saltejat de verdures i carxofes amb bolets i soja 9,25€
- Carpaccio de vedella amb parmesà 9,25€
- Timbal de brandada amb làmines de patata i olivada 9,25€
- Espaghettis negres amb gambes i calamarsets amb all i bitxo 9,25€
- Patates kursaal amb botifarra del perol 9,25€
ENTRANTS AMB SUPLEMENT +2€
- Amanida amb carxofes i bacallà esqueixat 12,90€
- Tartar de tonyina amb guacamole 12,90€
- Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 12,90€
PLATS PRINCIPALS
- Arrosejat amb carpaccio de gambes i cloïsses | mínim 2 persones 13,90€
- Fideuá amb sipia, cloises i navalles | mínim 2 persones 13,90€
- Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 12,90€
- Hamburguesa vegana amb romesco i verduretes 12,90€
- Poke-bowl d’hamburguesa de vedella amb patates kursaal i formatge fos 12,90€
- Melós de porc de Palou al forn amb salsa de taronja i mostassa 12,90€
PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +3
- Bacallà amb ragout de carxofes 15,90€
- Tsunami de tonyina vermella 15,90€
- Arròs de gamba vermella | mínim 2 persones 15,90€
- Arròs de muntanya amb carxofes i melós de vedella | mín. 2 p. 15,90€
- Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 15,90€
- Xai lletó del Pallars cuit al forn a baixa temperatura 15,90€
- Tallata de vedella amb oli de romaní 15,90€
- Arròs de bacallà amb carxofes i brandada gratinada 15,90€
PLATS PRINCIPALS AMB SUPLEMENT +6
- Arròs caldós de llamàntol de l’atlàntic | mínim 2 persones 18,90€
- Espatlleta de cabrit al forn amb peres 18,90€
*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
MENÚ PARELLA - 69€
ENTRANTS DE SOBRETAULA PER COMPARTIR
- Amanida amb carxofes i bacallà esqueixat
- Saltejat de carxofes amb bolets i ceba confitada
- Xips de carxofa amb maionesa de llima
- Timbal de brandada amb làmines de carxofa
- Croqueta de pernil ibèric amb parmentier de carxofes
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
- Bacallà amb ragout de carxofes
- Calamarsets a la planxa amb verduretes
- Pokebowl d’hamburguesa de vedella ecològica
amb cheedar i ceba cruixent- Melós de porc de Palou al forn
amb salsa de taronja i mostassa- Arrosejat de cloïsses i carpaccio de gambes (mín. 2 p.)
- Tsunami de Tonyina vermella (+4€)
- Tallata de vedella a la planxa amb oli de romaní (+4€)
- Arròs de muntanya amb carxofes
i melós de vedella (mín. 2 p.) (+4€)- Arròs de llamàntol de l’Atlàntic (mín. 2 p.) (+4€)
- Arròs de bacallà amb carxofes
i brandada gratinada (+4€)
POSTRES A ESCOLLIR
UNA AMPOLLA DE VI A ESCOLLIR
- Blanc de Primavera Rovellats D.O. Penedès
- Bru de Tardor Rovellats D.O. Penedès
- Cuvée Reserva Rovellats D.O. Cava
POSTRES A ESCOLLIR
69€ PARELLA
MENÚ TAPES NIT - 19.50€
5 TAP E S + POSTRES
+ UNA BEGUDA - 19.50€
- BRANDADA DE BACALLÀ A LA MEL AMB TORRADETES
- SALTEJAT DE CARXOFES AMB GAMBETES I BOLETS
- CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC
- BROTXETES DE POLLASTRE AMB SALSA SATAY
- TALLATA DE VEDELLA AMB SALSA CAFÈ PARÍS
POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA
*MINIM 2 PERSONES. CAL FER EL MENÚ A TAULA COMPLETA
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
VERMUT ARRÒS: - 25€
VERMUT DE SOBRETAULA
Variat d’olives
Bossa de patates Piqué
Croquetes casolanes de pernil ibèric
Gyozas de gambes i verdures amb salsa ponzu
Saltejat de favetes, alls tendres i calamars
SEGONS A ESOLLIR
- Arrosejat de carpaccio de gambes i cloisses (mín. 2 p.)
- Fideuà amb sípia i navalles (mín. 2 p.)
- Arròs de muntanya amb carxofes i melòs de vedella (mín. 2 p.) (+ 3€)
- Arròs caldós de llamàntol (mín. 2 p.) (+ 6€)
POSTRES A ESCOLLIR
BEGUDA NO INCLOSA
PER PICAR / CARTETA DE NIT
PER PICAR
- Croquetes casolanes de pernil ibèric 8,00€
- Brotxetes de llangostí amb kimchée 9’00€
- Brandada de bacallà a la mel 9,50€
- Xips de carxofa amb maionesa de llima 8,00€
- Pernil ibèric de Glà 16,90€
- Gyozas de gambes amb verduretes i ponzu 9,00€
- Tartar de tonyina amb guacamole 12.90€
- Saltejat de carxofes amb bolets i ceba confitada 11,00€
- Coca de Folgueroles amb tomàquet 2,90€
ELS PLATS LLEUGERS
- Amanida amb dauets d albergínia i encenalls de formatge brie 9,25€
- Amanida amb carxofes i bacallà esqueixat 12,90€
- Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 12,90€
- Saltejat de verdures i carxofes amb bolets i soja 9,25€
- Carpaccio de vedella amb parmesà 9,25€
LES PATATES KURSAAL
patates laminades fregides i acabades al forn
amb botifarra del Perol 9,25€
amb ous ferrats i cansalada confitada 11.00€
ELS PLATS FORTS
- Calamarsets a la planxa amb verduretes de temporada 12,90€
- Poke-bowl d’hamburguesa
de vedella amb patates kursaal i formatge fos 12,90€- Terrina de peu de porc cruixent amb gambes 14,90€
- Tsunami de tonyina vermella 15,90€
- Steak tartar de vedella ecològica 15,90€
- Tallata de vedella amb oli de romaní 15,90€
*Preus per plat fora de menú. IVA i 10% suplement terrassa no inclòs.
Disposem de carta informativa d’al·lèrgens. Demaneu-la al cambrer.
VINS
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA
VINS DEL BAGES
VINS NEGRES
- CAPRICI ARTIUM 13,90€
- EXIBIS CAN SERRA 16,90€
- MES QUE PARAULES 16,90€
- ABADAL MATIS 16,90€
- SOLERGIBERT 16,90€
- COLLBAIX LA LLOBETA 19,50€
- BERNAT OLLER 19,50€
- LA RASA 27.90€
- ABADAL 3.9 26,90€
- COLLBAIX SINGULAR 33.00€
- MURALLIUS 29,90€
VINS ROSATS
- MERLOT GRAU 14,90€
- ABADAL ROSAT 15,50€
VINS BLANCS
- ARTIUM PICAPOLL 2019 14,90€
- AMOR PROPI 15’90€
- ABADAL PICAPOLL 17,90€
- RAW PICAPOLL COLLBAIX 23,90€
————————-
VINS BLANCS
- GRAMONA FA CALÓ MUSTILLANTD.O. PENEDÈS 14’90€
- Inspirador blanc DO Empordà 15.90€
- ANXO MARTIN ALBARINHO D.O. RIBEIRO 16’50€
- BELLERUCHE M. CHAPOUTIER CÔTES DU RHÔNE 16,90€
- LEGARIS VERDEJO D.O. RUEDA 16,90€
- GESSAMÍ GRAMONA D.O. PENEDÈS 17,90€
- PURA VIDA D.O. COSTERS DE SEGRE 17,90€
- MARKUS MOLITOR RIESLING D.O. MOSEL 19,90€
- TORLIT CHENIN BLANC ROUSSILLON 25,00€
- RITA VINYES DOMÈNECH D.O. MONTSANT 27’90€
VINS NEGRES
- SIRAH CLOS MONTBLANC DO CONCA DE BARBERÀ 15,90€
- Inspirador negre DO Empordà 15.90€
- ALGES CLOS PONS D.O. COSTERS DE SEGRE 16,90€
- EL PISPA D.O. MONTSANT 16,90€
- VALTRAVIESO CRIANÇA D.O. RIBERA DE DUERO 21.00€
- VETUS D.O. TORO 19,90€
- Finca La Garriga D.O. EMPORDÀ 27,90€
- BOSQUE DE MATASNOS 35,00€
- NEO D.O. RIBERA DE DUERO 35.00€
- ATALAYA VALTRAVIESO RESERVA RIBERA DE DUERO 33,00€
- VOLTONS 2018 SCALA DEI D.O.Q. PRIORAT 59,00€
ESCUMOSOS
- GIBERT BRUT NATURE GRAN RESERVA 14.90€
- ROVELLATS CUVÈEBRUT RESERVA 16,90€
- MARIA RIGOL ORDI BRUT RESERVA 16,90€
- AT ROCA BRUT RESERVA 17,90€
- AT ROCA Rosat Reserva 17,90€
- BLANC DE BLANCS RAVENTÓS I BLANC 18’90€
- DE NIT RAVENTÓS I BLANC 21,50€
- GRAMONA IMPERIAL 24,90€
- ARS COLLECTA BLANC NOIRS 24,90€
- RECAREDO BRUT NATURE GRAN RESERVA 28,50€
POSTRES
- RAVIOLIS CRUIXENTS DE XOCOLATA AMB CREMA ANGLESA I MASCARPONE /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- TRUFES ARTESANES /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- SORBET DE CITRICS /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- CHEESE CAKE AMB COMPOTA DE FRUITA VERMELLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- CRUMBLE DE POMA AMB GELAT DE VAINILLA /INCLÒS EN MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 5,50€
- CATALANET. GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA DELS RAIERS / +2€ AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
- COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA /+2€AMB MENÚ EN PARELLA, MENÚ KURSAAL i VERMUT&ARRÓS 6,50€
Els preus indicats a cada plat són per plat fora de menú IVA no inclòs.
10% DE SUPLEMENT EN TERRASSA
MENÚ DEL DIA (MIGDIES FEINERS DE DILLUNS A DIVENDRES)-16,50€
ENTRANTS
- Amanida Cèsar amb crostons de pa i cruixent de pollastre
Saltejat de favetes amb calamarsets i gambes (+2€) Ceviche de corball amb alvocat. cilantre i llet de coco Crema del dia Cigrons estofats amb botifarra
PLATS PRINCIPALS
Cruixent de peu de porc amb guarnició Bacallà amb parmentier de moniato i crema de farigola Turbot a la planxa a l allada (+3€) Medalló de xai amb salsa oporto Tallata de vedella a la planxa amb oli de romaní (+3€) Arròs del dia (+3€)
POSTRES I UNA BEGUDA
- Postres a Escollir i Una Beguda Inclosa
- Disponible Per Endur Tots Els Migdies i Nits De La Setmana amb Glovo
TAKE AWAY
- Croquetes de pernil ibèric (5 unitats ) 7,00 euros
Brotxetes de llagostí cruixent amb kimchée ( 6 unitats) 8,00 euros Amanida amb fruita seca i formatge de cabra 9,00 euros Espaghettis negres saltejats amb all i bitxu 8,00 euros Brandada de bacallà a la mel 8,00 euros Gyozas de gambes i verduretes (6 unitats) 8,00 euros Caneló gegant de pollastre i cansalada amb salsa de bolets 9,00 euros Hamburguesa de vedella ecològica en pa de coca amb cheedar, ceba cruixent i melmelada de tomàquet 9,00 euros Hamburguesa vegana amb verduretes i romesco 9,00 euros Steak tartar de vedella ecològica 12,00 euros Tsunami de tonyina vermella 12,00 euros Patates Kursaal amb botifarra del perol 8,00 euros Patates Kursaal amb ous ferrats i cansalada 8,00 euros