FAQ’S (preguntes freqüents)

Què hi trobarem?

Hi trobarem 12 cellers de vi i cava de Catalunya i de l Estat Espanyol i una selecció de Restaurants i Marques gastronòmiques que oferiran els seus millors productes

Què inclou l'entrada?

Inclou la degustació de tots els vins i caves de les 12 marques, 1 copa de cristall amb portacopes, 11 tapes i un còctel dels Restaurants i Marques gastronòmiques presents al FESTAPA’T.
I hi hauran sorpreses, tapes extra, demostracions i showcookings, actuacions musicals…no tho pots perdre!!

Quin preu té l'entrada?

30 euros a l’avançada i el mateix dia, si en queden 35 euros.

On es pot comprar l'entrada?

Des d’avui mateix online, seguint aquest link i a partir de la setmana que ve a Vins Alsina, La Pineda, Kursaal Espai Gastronòmic i als Restaurants participants.

Quins cellers participen?

Abadal, Gramona, Llopart, Rovellats, Viladellops, Valtravieso, Sumarroca, Sanmartí entre d altres i fins un total de 12 cellers de les exclusives de Vins Alsina.

Quins Restaurants i Marques Gastronòmiques participen?

Kursaal Espai Gastronòmic, Porc de Palou, Cal Magre, L Olivera, La Pineda, Ibéricos Marcial, Turrons El Artesano, Patates Piqué,  Restaurant Juncadella, Agustí Pastisser, La Selecta Formatges afinats, Foie Collverd… entre d’altres… la nit del FESTAPA’T us sorprendrem!

A Quina hora comença i quan acaba?

El FESTAPA’T començarà a les 19h,  aquella hora serà ideal pels que voleu tastar i provar productes amb tranquil·litat, els vins i les tapes estaran disponibles fins les 23h a partir d’aquella hora i fins ben passada la mitjanit podreu continuar la festa amb actuacions musicals i fent la primera copa de la nit.

TENS MÉS PREGUNTES?

15 + 2 =

0
0,00
Cistella
Empty Cart

Comparteix!

Comparteix-ho amb els teus amics!